Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Konfiguracije
Konfiguracije
Potrebna pomoc
STRANA 1 OD 1
Dzoni665 Potrebna pomoc 11.04.2010. 17:23 T25947

status: user
broj poruka: 704

Evo ovako... Doslo vreme da se zameni masina iz potpisa... Stim sto bih sa ove masnie sacuvao jedino graficku i napajanje (imam nekog kineza od 500W i uzeo bih neki ATI recimo 4350 ili nesto tako jeftino i slabo po pitanju struje, posto ce taj komp da sluzi ubuduce samo za filmove, mooozda neku slabu igricu i net (koristice ga moji)

E sad, budzet, do 350 evra, moooozda do 400... ne vise

Kontao sam neku AMD platformu, ddr3 memorija, hdd, samsung sata dvd - rw i kuciste neko.

Za plocu ne znam koju bih, ako je moguce neka sa 2x pci-e x16 (ili ako za crossfire nije bitno dal je 1 x16 i 1x4, posto ne znam)

Procesor mozda athlon II x4 ili Phenom II x2 (ili Phenom II x4 ako se uklapa u cenu)

Memorija mozda Kingston 1600mhz (sem ako nemate bolji predlog)

Hvala unapred :-)

GA-945PL-S3, c2d e2140 1.6Ghz (OC 2.4Ghz) 3GB Kingston ddr2 800, WD500GB, Toshiba-Samsung DVD, Sapphire ATI 4850 1gb ddr3 256 bit, LC 5550
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
raic re 11.04.2010. 18:17 #203722

status: user
broj poruka: 9006
Bila je pre koji dan tema `komp za 350e`, stavi samo malo slabiju grafiku i malo jači procesor i čak će ti ostati za pivo.

Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous.
Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs