Nisi valjda lud da bacis 300 evra na Asus P6X58D Premium molim te uzmi Gigabyte x58a-ud7,ploca je BOLEST imam je vec 4 meseca sa i7 920 oc 4ghz,ta asusova i ja sam se dvomio izmedju nje i gigabyte i veruj mi svi su rekli da se gigabyte ud7 bolje pokazala i NABUDJENIJA NA MAX isto ima sata 6 i usb 3 ali asus sata6 ne moze na raid 0 ili 1 dok kod gigabyte ud7 moze raid 0 i 1!!!!!!!!!!!!!!nemoj da si lud pokajaces se da sam uzeo asus ko ti sad kajao bi se VERUJ MI
Molim te razmisli dobro ja jesam i uzeo gigabyte asus-ova ne vredi te pare dok ova vredi svaki dinar ista je cena,asus ima 16+2 phase power ona ima 24+2+2 phase power...
Ukoliko si u mogućnosti da na pravi način (za neki ozbiljan rad) uposliš te Intele, onda se investicija od 500 evra u CPU i matičnu, isplati. U suprotnom, za igre i slične kuke-kvake, ni u ludilu ne bi bacao tolike pare. Za drugu varijantu, će i mnogo jeftiniji AMD da odradi posao više nego dobro.
pusti ovog cara, gigabyte Support for DDR3 2200/1333/1066/800 MHz memory modules asus DDR3 2000(O.C.)*/1600/1333/1066 Non-ECC,Un-buffered Memory svi overklokeri i to poznati su postigli svetske rekorde sa gigabyte plocom ud7 nudi ozbiljno vise a kad je vidis zaljubices se ploca je ko bombona..
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.