Sledecu konfiguraciju bi prodao...i pitam uvazenu gospodu sa berze, za vase uvazeno misljenje koliko bi ovo zaedno moglo ici, i koliko bi ovo moglo kostati:
Graficka: Nvidia GeForce 7600GT Gamer GDDR3 ASUS [256 MB,sve najnovije igre cepa na rezoluciji 1024x768 medium-high bez problema,FC2,Wolfenstein,NFS,COD6,BBC2..]
Ја бих ти то купио ал` не могу јер си заборавио да наведеш најважнију компоненту - Биос. Која је верзија Биоса и ко је произвођач. Шта знам, једно... до 9000,00. ПАЛИ НАРОДЕ - ВИСТА И СЕДМИЦА СУ ЗАКОН!
Vidi care, neznam ja sta ti tripujes...i kakve su tvoje procene! Uostalom ne svodi se ova tema na samo tvoj REPLY na ovaj TOPIC. Tvoja `ponuda` od 70 evra je krajnje bedna, ja ovde pitam NECIJE MISLJENJE od prilike, jer meni se nudi 120-150 evra sa svim gore navedenim, + napajanje + dodatna oprema i ostatak komponenti koe idu sa njim. Tebi hvala na misljenju, jos da budes takav pa da kazes da komp koi nisam ni ko chovek koristio 6 meseci da prodam za 35 evra? Nisam budala..Pridji pa zaobidji.
Ajde nadji i meni nekog tako lepog da mu prodam ovo moje:)
penitum dual core d 805,8600gt,2gb ram ddr2 66mhz,ga-945pl,itd....... fali samo citac(ima tv kartica +daljinac +dodatna oprema),hard od 250gb 7200rpm 8mb,uzeto novo napajane thermaltake litepower 400w)
realno ovo moje vredi 130e,PLAFON
to tvoje realno 90-100e i da budes srecan,taj sto daje 150e nije bas citav,al dobro imas srece sto si naleteo na njega
Мики, написах 9000,00, то му дође око 90 евра, не 70 евра. Кажем, ако имаш нове - готове конфигурације с најновијим компонентама за 16000,оо излишно је тражити толике новце за ово твоје.
Миксе, па кажи сам, да ли би узимао нов рачунар с старим биосом? Ја тражах ове године само оне рачунаре с Биосом 2010. Хехе за Ерестуна! ПАЛИ НАРОДЕ - ВИСТА И СЕДМИЦА СУ ЗАКОН!
Лепо, лепо је све то, али прво треба да нађеш човека коме ћеш то да продаш. Друг је доста слабији комп од твог продао за много мање паре, а реално вреди 20 евра више, али нема ко да купи, јер за 200 евра може да се састави конфигурација врх. Понуди 100 евра у старту, па спуштај лагано. Иначе можеш да упдатујеш БИОС ?
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.