Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Konfiguracije
Konfiguracije
Pomoc...gasi se komp?!
STRANA 1 OD 1
Tiger Pomoc...gasi se komp?! 03.11.2006. 12:49 T2513

status: user
broj poruka: 53

uzeo sam ISS pre neki dan, i kada ga igram, posle nekog vremena, neodredjenog, komp se odjedanput ugasi, a power lampica pocne da trepce. I to tako stalno. Ostavio sam komp upaljen celu nec, ne gasi se, samo dok je u igrici. A kod ortaka je sa istog diska instaliran i ne desava se to... Sto bi znacilo da verovatno nije do igrice.
Zna li neko sta moze da bude???
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
VMARC Daj osnovne informacije 03.11.2006. 20:13 #9349

broj poruka: 9420
koja je konfiguracija u pitanju i da li je klokovana. Meni lici na gasenje usled pregrevanja ili slabog napajanja. da li posle gasenja mozes normalno da upalis komp ili moras prvo na par sekundi da iskljucis napojni kabal iz napajanja?
Pisko Šta je...? 03.11.2006. 22:16 #9356

broj poruka: 6645
Tako je, daj podatke, ali samo da bi videli - ili pretpostavili šta se konkretno pregreva: procesor, northbridge ploče, memorijski moduli, grafička... ili sve zajedno.
Za početak, otvori famoznu stranicu na kućištu, očisti bar prašinčinu sa ventilatora i iz rebara kulera, proveri da li uopšte rade, i vidi šta se dešava kad je stranica otvorena.

Tiger Re: Daj osnovne informacije 04.11.2006. 13:52 #9367

:: koja je konfiguracija u pitanju i da li je klokovana. Meni lici na gasenje usled pregrevanja ili slabog napajanja. da li posle gasenja mozes normalno da upalis komp ili moras prvo na par sekundi da iskljucis napojni kabal iz napajanja
:
Konfiguracija je sigurno dovoljno dobra. Athlon x2 3800 i graficka 7600gt. Napajanje mi je 550w LC power. I nije kolokovana. A kada se ugasi moram na par sekindi da iskljucim napajanje da bih mogao da ga upalim.
Tiger ... 04.11.2006. 13:57 #9368

I nije mi se to desavalo kod drugih igrica, probao sam fifu juce i normalno radi.
A to mi se isto desilo odma kada sam uzeo komp, i kada sam pokusao da rezem, cim krene da raze komp se ugasi. Onda sam promenio kabl za rezac i nije se vise desavalo. A u igrici se ovo desava kada igram bez diska tako da....
Mislim da su to sve informacije koje bi bile bitne, ako ima jos nesto sto znaci, reci te...

Tiger somebody..., anybody... 08.11.2006. 18:53 #9496

Ljudi, zna li neko sta bi moglo da bude... Sta da proverim... Bilo sta?

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647009.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs