Meni je apsurd da das vise para za ram nego za graficku, a isto ko za procesor. Ne znam. Meni ide ovako: ram, duplo vise para za CPU, pa duplo vise od cpu-a za graficku :)
Ozbiljno, nemo potrebe tolike pare da dajes za Ram, prebaci tih 1000, 1500 na graficku.
ako je izbor na ovoj gore ja bih samo kartu zamenio, a despot ima pravo za AM3 NPR Biostar A770E (imam dosta poverenja u njega), i memara patriot za 4800 din
Moj predlog ti je da dodash lepo josh 100e (350e) i kupish sebi laptop sa INTEL Dual Core T4XXX / 2GB rama / 250GB HDD / DVD-RW / grafika 4500MHD ili HD3200 / 15`6.... Jeste da neces moci da igrash najnovije igrice, ali imash sve, optiku, monitor...
A ja mislim da dodas jos 1000 i sto evra i da zgruvas i7 konfiguraciju. Tu ces moci i igrice da igras, pored toga sto ces imati i optiku :p
Ovde nema da je neko pitao za konfu do neke cene a da mu neko nije sibnuo preko toga. Nije bre sto evra malo. Ako nekom ne mozemo da pomognemo, aj da mu ne odmazemo.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.