Kupujem komp ovih dana...i za ovu moju konfiguraciju dobio sam i odredjenu cenu...pa me zanima sta Vi mislite o tome, jel skup...
ploca= Asus P5B ili Gigabyte GA-965P-S3 procesor= Intel 6300 Dual 2 Core graficka= MSI 7600GT ram= 1GB 667 KINGMAX DDR2 hard disk= 200GB, SATA 2, 7200rmp DVD/RW PIONEER zvucnici= R-565 KINYO 5.1 S.System flopi= fdd 3,5" modem= 56k Lucent mis tastatura= Logitech Elite Media (black) kuciste + napajanje= Thermaltake WINGO Blue + 550W Thermaltake monitor= Samsung 19" 931BF stampac= HP LaserJet 1018
Eto, to sam ja hteo i dobio ponudu da to sve kosta sa PDV-om oko 118000din (ili oko 1450 jevreja( po kursu 1e=81din))... E sad...da li to vredi toliko...meni deluje `OK` cena... Hvala svima koji pomognu
Meni ovde samo sto upada u oci je kuciste ja bih pre chieftec dragona sa napajanjem za 105 eur, a ostatak para prebacio na p5b deluxe plocu i memoriju ili graficku, i uzeo bih altec lansing zvucnike, i mozda logitech bezicnu tastaturu i misa mozda cak blue tooth
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647009. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.