Da sam na tvom mestu iscimao bih se da pazarim 5770 i eventualno neki drugi mis, sem toga makina je u fullu skroz.
...i pored sveg spida koji je uzimao, svih zaokreta i prečica kojima je išao u Noćnom Gradu, još je u snu video matricu, blistave rešetke logike kako se šire u bezbojnoj praznini.....
moje misljenje je da je na miseve bacanje para(gresim mozda),ali ne bas neki krs da se kupi, masina je skroz dobra samo bih te posavetovao isto kao Valheru, dzba ti gaming mouse bez karte :)
Ako je za igre onda: Phenom II 955 + Radeon 5750 = 260e je loše rešenje. Neki Athlon x4 + 4890 = 250e će davati primetno bolji fps. Ili čak athlon x3. I stvarno, zašto PATA?
1.5770 2.jeftiniji mis, uopste nemas potrebe za takvim misem, ja sa mojim od 800dpi razbijam unreal tournament 3(ako znas tu je bas potreban brz mis). 3.i da naravno sve sata, mani te se vise od pata nervira!
inace odlicna konfa, ja sam za druga sastavljao slicno ali mnogo mi ispalo vise od 80000 .)
Dzigi Hvala, momci, mnogo na predlozima imao sam i ja slicnih dvoumljenja ali kako sam konfiguraciju sastavio na brzinu kod prodavca (zbog predracuna i informacije o ceni-105 000) normalno je da se potkrade neka greska: 1.Sto se tice grafike predlog cu prihvatiti bez razmisljanja jeer nece nesto bitno uticati na cenu... 2.Citac...smesno je...ali primetio sam tek ovde da je pata jer sam rekao prodavcu da ubaci nesto po svom izboru pa nisam obratio paznju ali i to ce se promeniti... 3.A mis, jbg, ja zacrtao da to bude razer zbog problema sa gomilom predhodnih a i da uzmem neki jeftiniji (ovaj kosta negde oko 40ak e) nece bitno uticati na cenu...ali ako imate iskustva sa nekim misevima slobodno predlozite... Pozdrav...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.