samo je nevidim tu graficku ,nju verovatno imas?ili si zaboravio da napises Preispitaj se za sta koristis komp,ta ploca kosta 100 evra,za 70 evra imas msi 770 c45,a tih 30 evra dodas na procesor,mislim da je bolje da uzmes jaci procesor,da ne daj tolke pare na plocu skine sa ploce 30 evra,uzmes primera radi onu gore,a tih 30 evra dodas na procesor i imas phenom II x4 925
trenutno mi ne treba graficka, posto ova ploca ima integrisanu, a komp cu da koristim uglavnom za multimediju i malo manje za igrice...,a od starih komponenti cu da zadrzim samo dvd-rw! anyway,thx! :)
ja tu ne bih nista dirao... mada bi uzeo DFI plocu,ona je ipak car za AMD
IZA UGLA CIGLA U VUGLA:)
:: trenutno mi ne treba graficka, posto ova ploca ima integrisanu, a komp cu da koristim uglavnom za multimediju i malo manje za igrice...,a od starih komponenti cu da zadrzim samo dvd-rw! anyway,thx! : :: :: ::
Konfiguracija za tvoje potrebe više nego jaka. Savetujem ti da kupiš ploču (isti model) bilo kog drugog proizvođača. MSI je za izbegavanje po pitanju kvaliteta.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.