Ovako ortak oce komp za 11 `ljadi: Ja imam u planu da mu sastavim ovo:
Biostar MCP6P M2+ AMD Sempron x140 nVidia 7300GT (ovo vec posedujem) 2GB Kingmax 800MHz CL5 (i ovo takodje) WD 320GB 320AAKS Neko kuciste i neki DVD-RW da se uklopi u budzet... valja li ovo ista za gore navedene potrebe?
Terace to lepo na 1280x1024 na low detaljima. Sve dok neudjes u Dalaran,Ogrimar ili SW,pokusajte da nabavite malo bolju grafiku i procesor makar neki athlon x2 i neku 8500gt moze se naci polovno za male pare it`s not modding its life style
a da on taj lepo budzet pokloni u dobrotvorne svrhe ili da kupi nesto korisnije, od takvog kompa nema vajde osim muzika i poneka ali bas mnogo starija igra, msm ko jos be igra jebeni cs i wow, jebote ima hiljade boljih igrica, al ajde, nemam neki bolji predlog od ove konfe(ili kofe.), a na taj sempron nece radi lepo ni obican warcraft, barem meni nije na celeron i to na 2.6ghz 64 bit jebote.......
:: Ovako ortak oce komp za 11 `ljadi :: Ja imam u planu da mu sastavim ovo :: :: Biostar MCP6P M2 :: AMD Sempron x14 :: nVidia 7300GT (ovo vec posedujem :: 2GB Kingmax 800MHz CL5 (i ovo takodje) :: WD 320GB 320AAK :: Neko kuciste i neki DVD-RW da se uklopi u budzet... valja li ovo ista za gore navedene potrebe :: :: :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=599722
Tesko da ce to terati, ja sam sa 2400+, 9550, 512MB rama na 800x600 imao van Dalarana 80 fps, dok u Dalaran da ucita samo deo mali sam cekao oko 3 minuta, znaci dok ucitava fps je 3 max, i to je na piratskom serveru, tj. WowScape dok E8400, 4850, 2X1GB 1150MHZ, ubija u pojam kako radi Dalaran skoro sve do kraja, ne osecas da si usao u Dalaran :). Da bi lepo igrao Wow, neka pljune za neki X2 240 i 4830/4770, sve ostalo moze da ostane, jedino nisam siguran za plocu :).
Pozdrav!
:: Terace to lepo na 1280x1024 na low detaljima. Sve dok neudjes u Dalaran,Ogrimar ili SW,pokusajte da nabavite malo bolju grafiku i procesor makar neki athlon x2 i neku 8500gt moze se naci polovno za male par :: it`s not modding its life style :: ::
i ja sam u slichnom nekom govnetu... ali po meni tje ovo vrlo teshko da mozhe... grafa ti je dosta slaba kao i procesor.. napajanje si zaboravio (uzmi u obzir zbog cene) ... U wowu fps se ne treba gledati dok se koljesh sa jednim mobom i vadish mu organe... nego ga pustish fino u IC na nekom zahtevnijem boss fightu pa onda gledash kako pada fps..a wow se zato i igra da bi se raidovalo, a ne da bi bio kinez i farmovao samo gold... :D
Ja igram cs na Celeron 2.66 @ 3.2ghz i nvidia 9600gso i fps mi pada sa 100 na 45 cim imam 2 3 ljudi u kadru ... Tako da za neki minimu za cs je intel e2xxx i npr min 8500gt polovna i naravno 1 gb rama.. poz
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.