Znaci Lga 775 je iskljucen iz opcije jer je mrtav socket.Znaci predlog CPU ,solidna ploca memorija ,kuciste sa napajanjem , hard disk i ne mora neka jaka grafika.Ovo me pita ortak ,ja mu predlazem AMD on hoce ovo.
ddr3 memorija mu treba,najeftinija p55 ploca sa i5 750 procesorom,to je ud2 (gygabite)kosta 245 e,i to ploca u jednoj radnji ,procesor,u drugoj,uz to treba mu neka normalnija grafa ,i jos hard i jos kuciste(koja moze kinez)i napajanje (koje mora brend)
Batali!
Da skupi vise love ili da ide na amd,koji je po meni super,uz sasvim pristupacno cene,daleko od toga da je bolji od intela ,ali jeftiniji u potpunosti DA,i uz to daje super performanse Tu mislim na neki x2,x3 Phenom
... da nas ne provociraš dokazujući koliko je Inetl skupa platforma danas..... LM, taj tvoj lik mora hitno da stavi štipaljku na nos, jer ga je previše podigao za tih bednjikavih 400€, ili neka kupi laptop. Dakle, neka zavuče ruku i u drugi džep za još bar 200-300€ za i platformu, ili neka kupuje slabije Intel procesore, ploče i memare.... Ja bih najbolje ali za najmanje para. To ima kod kineza. I to 2000W pmpo.
Mjok skar drugar me cima oce za 400 E da uzme konfiguraciju
15.12.2009. 19:27
status: user broj poruka: 7720
oce Intel ,stvarno za tu lovu i CoreI750 nisam uspeo nista da nadjem da je ok u smislu da je ploca dobra ,naravno da necu da mu predlozim bofl.Ako ne bude nista dobro sastavicu mu AMD konfiguraciju.
Taj komp oce da pokloni nekom ,nebitno kome ,a novu konf oce za sebe ,covek se nije stisao ,kompovi mu nisu profesija ,nebitno ni koje auto vozi ....Odvojio je te pare nije opterecen ....
Sve sto je plamen rekao je u redu :), pogledaj Chieftece od 500W sa kucistem ili od 600W ne znam tacno nemam sad vremena da pogledam. Ako hoce grafu srednje jacine neka gleda neku 3850, mada bih ja preporucio 4870. Neka se izbaci za jos 150 evra, a ako nece ne gine mu AM3 platforma :).
dakle pitao si nesto sto je skoro nemoguce sastaviti jer ti uvek nedostaje pare ili za grafu ili za kuciste ili za napajanje! Pre svega posto zivimo u srbiji nimalo nije lako pronaci sve da bude kompatibilno jedno sa drugim, da ga ima u radnjama i jos da bude kao sto ti kazes sve na jednom mestu! posebno tu mislim na memorije koje moraju biti na maximalnih 1,65 v a da ne govorim sto bi bilo dobro da budu i na manje od toga sto je kod nas jako tesko naci!
sledeca stvar, opet ti fali lova za napajanje i kuciste...
ne moze da se sastavi komplet ili jako jako tesko za 400 e kao sto si pitao...
ASUS P5KPL/1600, INTEL E 5200 OC 3200 GHZ, ATI 4770, 2X2 GB KINGSTON T1 SERIES, WD 640GB CAVIAR BLACK 32MB CACHE
Pored svega ovoga ce jos morati da nadje lovu za memaru(oko 3K ce biti kratak),sto je jos i odlicno,jer da ti nisi postavio ovu temu-nebih ni znao da u stvari moze(nekako)da se sklopi 1156 konfa za te novce.
Intel Core i5-750, 2.66GHz, BOX Gigabyte GA-P55M-UD2 Hitachi 250 GB HT0A35399 PowerColor ATI 4730, 512MB DDR5 LC Power 914B 550W
39150 RSD
Pozdrav!
Lala 4ever!
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
Sta se gubish? Pa kuciste kosta 1000din kinesko, mis sigurno vec ima... Lepo sam napisao sta fali, a ti kao sa marsa... kad vidish da su ljudi mnogo pre tebe odgovorili, bolje nemoj nista da pises. I gde to ima HDD od 1TB za 5500din? Mislim da je 1TB skuplji za oko 40e od hdd 320Gb...
:: A gde je ovde kuciste, tastatura, misonja graficka... ?!?!?! :: I taj HDD od 320gb a razlika u odnosu na neki od 1TB 20E :: :: Bice da ne moze za 400E :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: :: :: Corei5 750 - 15 000di :: :: GA-P55-UD3 - 9500di :: :: 2GB rama 1600MHz - 5500di :: :: Napajanje LC POWER 550W - 4000di :: :: WD 320GB SATA2 16MB - 3500di :: :: :: :: Cena: 400 :: :: :: :: Ako hoces ljucki masinu nek doda bar jos 70 - 100e, da uzme dobru grafiku (kolko-tolko dobru :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.