Upotreba ce biti ogranicena na graficki dizajn. Ukoliko mozete da preporucite nesto u tom cenovnom razredu otvoren sam za predloge. Takodje, zeleo bih i neku preporuku za monitor od 22in. do 15.000 Hvala
bolja prva mada druga ima bolji procesor,al prva ima vise rama i bolju grafu(osetno bolju)i jos je jeftinija za 2k,sta ja znam,uzeo bih prvu,kad se sve sabere i oduzme prva je ipak bolja
Konfiguracije sadrže integrisane G31 ploče. Preporučio bih ti izmene u vidu ploče da uzmeš platformu sa P35 čip-setom ( i to asusov model a ne ga ili msi) a što se tiče grafike bolje da uzmeš 4650 ili 4670
Cene za 4650 variraju, da li je sapphire/power color dobar izbor? Sto se ploce tice, da li P41 dolazi u obzir u kombinaciji sa E6300/45nm, sa obzirom da je P35 tesko naci?
ploča BEZ integrisane grafike. Bolje uzeti bolju ploču (P45) a slabiju grafiku ako si u - sa kešom. Naknadno je najlakše promeniti samo grafiku. E6300 je dobar izbor. Video sam da se pojavio u prodaji po nekim lepim cenama
Da, ali koliko sam ja coveka shvatio, vazan element je -cena-. Ovakve (`pre-definisane`) konfiguracije znaju da budu osetno jeftinije od onih koje kupac sklopi sam. To naravno podrazumeva da ima nekih gorkih pilula koje valja progutati.
:: Ne bih ti preporucio te sklopljene konfiguracije. Bolje da uzmes sam komponentu po komponentu.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: ::
Kupovati konfiguraciju tako sklepanu ne da je gorka pilula, nego.... __________________ Scourge of PCBerza
:: Da, ali koliko sam ja coveka shvatio, vazan element je -cena-. :: Ovakve (`pre-definisane`) konfiguracije znaju da budu osetno jeftinije od onih koje kupac sklopi sam. To naravno podrazumeva da ima nekih gorkih pilula koje valja progutati :: :: :: :: Ne bih ti preporucio te sklopljene konfiguracije. Bolje da uzmes sam komponentu po komponentu.. :: :: __________________ :: :: Scourge of PCBerza :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.