Pozdrav ljudi. Drugar je prodo svog starog krdzu i ima otprilike oko dvesta evra za nov pc.Monitor i ostale vanjske stvari imamo.Znaci kuciste i glavni delovi.Pronaso sam u oglasima jedan lik prodaje konf. za te pare pa me interesuje mozeli se nesto sklopiti novo za te pare ili da kupojemo ovo iz oglasa.(5000+,msi neo v3,3gb ddr2,ati 4670,250gb hd,bluebery 500w napajanje). Uglavnom bi se igro pes2010 na monitoru od 19`. Znaci dal da kupujemo iz oglasa ili nam vi nesto sklopite ???
Ovde nema puno ljubitelja MSI Neo serije i Blueberry napajanja. Jedino je to ono što bih ja promenio ako je ikako moguće. Za neko LC Power napajanje recimo.
generalno, msi neo nije nista posebno ali radi. za nekog ko nema o/c ambicije skroz ok ploca. a i taj 5000+ nece nista bolje raditi ni na ploci od 1k evrova. ali to govno od napajanja ni slucajno! bolje izbunari po oglasima nekog polovnog 300-350w chifa ili slicno za 15-20 evra ______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
:: :: Ovde nema puno ljubitelja MSI Neo serije i Blueberry napajanja. Jedino je to ono što bih ja promenio ako je ikako moguće. Za neko LC Power napajanje recimo :: ::
bolje stavi na ati chip set,neki ta780gx...i jako dobra makina ne mora za pocetak HDD od 250,nek uzme manji od 160 kako bi eventualno dodao nesto para za pljocicu
``DVA ZLA CINE JEDNO DOBRO`
:: Athlon II 24 :: 2gb RAM :: Biostar MCP6P-M2 :: 250g :: MSI RX3850 512MB GDDR3 256 bi :: LC POWER 420 :: to je oko 200e ako su tacne cene na pc berzi :: :: :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=79185 :: ::
Cpu je ok,memorija,napajanje. E sad graficka ima jedan drugar prodaje 9500 1gb ddr2 za 2500 pa cu uzeti nju najverovatnije znam da je 3850 bolja.I da cu ostatak dati za bolju plocu ali neznam koju???
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.