Intel Core i5 750 + CM Hyper 212+ Asus P7P55D Pro Mem 2x2GB DDR3 1600 Kingston Hyper X Gainward Nvidia GTX260 SP216 GS CM HAF 932 PC Power i Cooling 750Wati HDD WD 640GB DVD RW Samsung 223F Inf. na 064/8923-204 Zeljko Cena: 550 EUR Informatika->Komponente (Postavljen: 26.11.2009. 17:54) Upozorite nas na neispravan oglas... zeljko filipovic beograd
Pošalji e-mail autoru oglasa Phone: 0652358877
Ovo novo kosta 850e, ako ne i vise, a covek prodaje za 550, mislis dzabe... Ko planira da kupi komp ovo je prava prilika... Masina je vrh... Izvinjavam se zbog postavljanja...
ovde je neshto smrdljivo... bilo bi extra ako bi neko mogao nazvati lika pa videti o chemu se tu radi... ja bi nazvao ali nisam u Srbiji trenutno.. ovde i da je procesor ili matichna sprzhena opet se isplati ...
ne znam dal je muljacina, al pre mesec dana imao sam semu da uzmem e7400 i DFI lan party plocu bruka za 100 eura sve zajedno i jbg ja sam odustao , inace lik rece da radi kao policajac u 29tog novembra, tako da ako on mulja onda stvarno ne znam sta da kazem :P
ma dajte ljudi, nekoj paljevini je hitno da proda sto pre, kako bi uzeo neku paru, prelazi na vecu platformu i gotovo, ako sve ima garanciju/fiskalni, moze da mulja kolko``oce, zar ne..
ne kupujem nikad. Znaci samo novo pa makar i niza klasa !!! Znam Milion primera gde se ljudi presli - L ........ RETURN........ PRESS PLAY ON TAPE......LOADING....
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: ne kupujem nikad. Znaci samo novo pa makar i niza klasa !! :: Znam Milion primera gde se ljudi presl :: - L ........ RETURN........ PRESS PLAY ON TAPE......LOADING.... :: ::
Ko se tebi obratio pa ti komentarises, i iznenadjujes se? Pravis budalu od sebe. Ja sam izneo svoje misljenje i tako i radim. I uvek upozorim kad neko kupuje polovnu stvar(ne mora da znaci da je neispravna). A ti ako si glup, nisi lud. Naviko si u svacije d*pe da zavlacis njusku. Izgleda si devojka za sve ovde.
Jos nesto: ne moj da mi se vise obracas na forumu.
- L ........ RETURN........ PRESS PLAY ON TAPE......LOADING....
Neces se nagledati tako necega ovde na zalost.Ako te interesuje naucna fantastika bolje gledaj neki dobar fiim,cak sto i on je realniji od ovako necega sta su neki pojedinci u stanju da izgovore :(. ______________________________________________
Ako nešto može poći oʞɐdoɐu, poći će oʞɐdoɐu.
:: Aj okaci screenshot toga molim te.. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: 25000 na def proz na 4ghz 1.4v grafa na def
Hehehe.... I ae kazi sad molim te kako ti to imash 25 000? Da nisi mozda vezao jos 2 kartice u Sli... :: :: :: :: 25000 na def proz na 4ghz 1.4v grafa na def
Mrzi me da stavljam cooler na push pull i da maltretiram karticu( moguce i da sam pomesao sa drugarevim i860 koji je bio na probi) ovo je trenutno poz moze jos ne brini za bencovanje ide proc na 4280Mhz [URL=http://img19.imageshack.us/i/70820623.jpg/][IMG]http://img19.imageshack.us/img19/8316/70820623.th.jpg[/IMG][/URL] Izvinjavam se omaklo mi se trebalo je da napisem 20500 .)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.