Moji prijatelji iz FR su radili uporedni test i7 975 i x3 720. Razlika u gaming preformansama su bile ispod 10%.Pa ti onda skontaj kolika je razlika izmedju 720 i 550.I jos je tu unlock cores opcija,koja je mnogo ucinkovitija kod 550-ke,i cinjenica da je 550-tka bolji OC-er+300Mhz head start kloka. Sada mi kazi cemu bacanje para?
Video sam preko 10-15 oglasa sa tom cenom, znaci npr bila je Sapphirre ATI 4870 za oko 85-90, ASUS 105e... itd... Gigabyte 4850 za 70e...
A gledaj ovo: E8400 + ASUS P5Q + ASUS GTX260 TOP = 260e hehehe... Ako ne verujes, mogu da ti nakacim za nesto od ovoga link pa se sam uveri...
A sto nisi uporedio Corei5 sa X3 720, nego se hvatash za nesto sto svi znamo da nije za igrice? 720 je u rangu sa E8400, a preskace Phenom 550 u svakom pogledu... Do sada niko nije koliko ja znam postavio linkove sa testovima, npr Phenom 550 (default) pa onda 550 sa otkljucanim jezgrom...
Ne bih reko da je ovo bash mala razlika... Razlika u ceni je mala, 1500din, kad vec kupuje nek kupi ono sto je bolje... nije ovo bacanje para, jos dolazece igrice ce zahtevati Quad procesore, tako da izmedju X2 i X3 ce biti itekakva razlika... Nemoj samo sad da pocnesh, Tom`s hardware izmisljotine, ima i puno drugih sajtova sa testovima koji pokazuju isto....
Imash ti mozga ili sve sa neta pases bez prezivanja??? Kada sam ja postavljao ikakve testove sa neta????????? A ti prezobaj te testove dobro,a posebno one koji kazu da X3 sada nije,niti ce ikada biti za igre,jer je tri jezgra je nesto sto na vreme nije uvrsteno, a sada sigurno nece-kada se puca na 4 i vise.
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Video sam preko 10-15 oglasa sa tom cenom, znaci npr bila je Sapphirre ATI 4870 za oko 85-90, ASUS 105e... itd... Gigabyte 4850 za 70e... :: :: A gledaj ovo: E8400 + ASUS P5Q + ASUS GTX260 TOP = 260 :: hehehe... Ako ne verujes, mogu da ti nakacim za nesto od ovoga link pa se sam uveri.. :: :: A sto nisi uporedio Corei5 sa X3 720, nego se hvatash za nesto sto svi znamo da nije za igrice? 720 je u rangu sa E8400, a preskace Phenom 550 u svakom pogledu... Do sada niko nije koliko ja znam postavio linkove sa testovima, npr Phenom 550 (default) pa onda 550 sa otkljucanim jezgrom... :: :: http://www.tomshardware.com/charts/2009-desktop-cpu-charts/Far-Cry-2-1.0.1,1401.htm :: :: http://www.tomshardware.com/charts/2009-desktop-cpu-charts/Far-Cry-2-1.0.1,1401.htm :: :: http://www.tomshardware.com/charts/2009-desktop-cpu-charts/GTA-IV-1.0.3,1402.htm :: :: ITD.. :: :: Ne bih reko da je ovo bash mala razlika... Razlika u ceni je mala, 1500din, kad vec kupuje nek kupi ono sto je bolje... nije ovo bacanje para, jos dolazece igrice ce zahtevati Quad procesore, tako da izmedju X2 i X3 ce biti itekakva razlika.. :: Nemoj samo sad da pocnesh, Tom`s hardware izmisljotine, ima i puno drugih sajtova sa testovima koji pokazuju isto....
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.