Posvećeno svim (kvazi)serviserima mobilnih telefona i onima koji žele to da postanu. Sincerely yours, dbqp
P.S. Gde bih (ako uopšte postoji takvo mesto u našoj miloj zemlji) mogao da nabavim set ovih gluposti sa videoklipa i malo mučim svoj N78, mnogo mi škripuće tastatura a zadnji poklopac koji se pomera svako malo će izgleda uticati na moju odluku da se oprostim od ovog sporog i nadasve nekvalitetnog, ali priznaću, izuzetno lepog mobilnog telefona.
Krstaci,obicni,philips,torx i trzalica,pa da vidim koji to necu otvoriti sa njima???. Ovo nijedan servis kod nas nema,a da neduzim o tome koliko je nepotrebno. Mislim kada su vec kod toga,mogli su lepo reci otvori se sezame i cao.
Sine ne benavi. Komad kreditne kartice,torx 5 i 6 kao sto rece Ishmerish i pnceta otvaram i sef u banci a ne ovo smece. Ko se seca Ericssona T28 i tog otvaranja pa onda Simensa C25 e to su bile muke. Ovo danas je riza. Pozdrav od sedmogodisnjeg iskustva sa tim smecima ... Hvala bogu ne radim vise to.
Vidim da su vam proradile profesionalne deformacije, a uz duzno postovanje i poneki kompleks.
Ajde sad lepo recite da nikad niste culi za flex connector i da biste voleli da radite ovo sto cika radi na klipu, pa ce vam Djura oprostiti sto vas je tukao :)
Poenta je u kljucevima izgleda, ne sumnjam da moze pincetom, ali eto na primer, zasto makar posle ovoga da se ne zainteresujete barem za kinesku kopiju ovog alata. Svaka cast Nokiji na zastiti svog uglednog brenda.
Jebote koji si ti svadjator. Aj zajebi majke ti. I verujem ti da bi umro u neznanju, uostalom ko da ce da ti nesto skodi da vidis da se stvari mogu raditi malo naprednijim predmetima i alatom u odnosu na srp i cekic :)
Jos jednom lep pozdrav a ako bi neko mogao da mi kaze, ili makar da kaze sta misli koliko ovo moze da kosta, bio bih mu zahvalan. Valja drzati ove gluposti u kuci, ko zna kakva vremena dolaze :)
:: E svaka ti dala kada si nas tako provalio.Pametno zboris,da ovo nisam video umro bi u neznanju,a verujem i moje profesionalno iskompleksirane kolege :: :: http://www.youtube.com/watch?v=cYSjkaLpym :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: ::
Nisam `svadjator` veruj mi,ali pominjanje kompleksa kod ljudi koje ne poznajes,vuce odredjene konsekvence.Druze dosta dugo sam radio sa telefonima,i veruj mi da je ovo cista(nepotrebna)exotika.Nisam rekao da je beskorisna,i ako cena tog alata spada u kategoriju under 50€ vredi razmisliti,medjutim svi mi znamo da to ovde nije slucaj.
Bottom line:relax and enjoy,this is still only the virtual world :)))
ko ovde ima neki kompleks !!! .. hebala te nokia ... pa oduvek su svi proizvodjaci za odredjene modele izbacivali `specijalne` alate za `specijalne` majstore .. po veoma `specijalnim... ali veoma` cenama ... treba da popravis 100 telefona da ti se isplati `alat` ... a sam alat im je tuga .. bolje kinezi prave ..
moras da budes `sa nama bi se moglo uraditi mnogo toga .. samo nam treba dati shansu` pa da padnes na ovaj alat.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.