Niste odgovarali na moj post u vezi konfiguracija predlozite vi nesto za 22000 ne ukljucujuci rezac,modem,tastaturu i mis.Nije za neke igrice,samo da je sto bolji za te pare. Hvala!
Pretpostavljam da ne uključuješ ni monitor ni kućište u tu cenu MBA Biostar TA770E 4800 CPU AMD X2 Athlon II 240 5000 DDR2 2GB PC800 3500 HDD 320GB Samsung SATAII 16MB 3800 PSU LC420H 420W 2000 MicroStar ATI R3650-MD256-OC 3560
sve skupa 22698. Ako ćeš win7 onda kupi još 2GB čim skupiš pare.
Valjda je i ta dobra, još se nisam zajebao sa Biostarom ali nema reviewa na netu. Ako se baš slabo igraš slobodno uzmi sebi neku MB sa integušom i imaćeš pare za još RAMA.
Se ni ja zajebao sa Biostarom nikad do sad.Bas pre nedelju dana sam uzeo za prijatelja A770E i bas lepo radi,nego sam pitao za ovu drugu zbo DDR3memorije t.njene cene. Ima je u A...u,Kingston 1GB DDR3 1333 za 1800 pa mislim da je bolje onda uzeti nju. Komp mi je za ujaka i sestre,sad imaju neki krs pa ce im ovo biti premija za te pare.Razmisljao sam da uzme sa integrisanom grafikom ali su jeftinije ploce mikro ATX pa dodavanjem grafike ce se najverovatnije izgubiti jedan PCI slot a imaju ih samo dva!
Nemoj uzimati manje od 2GB, čak i ako je za ujaka i sestre (koji po pravilu pojma nemaju :). TA770e bi trebalo da je integrisana i full ATX (sve su smutili sa ovim oznakama, imaju bar 6 ploča sa nazivom 770).
Da uzimam manje od 2GB ali mislim da je bolje uzeti 2GB DDR3 nego 2GB DDR2. Zato sam i pitao da li je neko imao iskustva.I ta ploca nema integrisanu grafiku vec je na njoj malo bolja naponska sekcija pa je zato dobila oznaku TA a ne samo A.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.