Mogao bih sa tom konfiguracijom da igras igrice u toj rezolucija na HIGH, ali ipak je to zastarela masina. Ja teram E7300 (3,4GHz) + 9600GT, igrice lete na toj rezoluciji u punom sjaju.
prva mashina je bez monitora, dzabasi sklapao. Druga nije losha, samo mi se ne svidja hard disk jer za te pare moze duplo veci da se kupi. I gde nadje tu memoriju za te pare da odmah kupim 2Gb? Bolje da uzme novu 3850 grafichku.
Za to ces morati da se obratish `Ishmerish`... Nije to nista, on je u svojim temama stavljao kingston 2gb 800MHz za 1600din (a takva kosta min 3000din) i posle toliko prepirka sa njim, na kraju nije hteo da mi kaze gde to ima da se kupi, i naravno sa memorije skocio na optiku. On je ovde na berzi veliki mag, veoma je pametan i razume se u racunare, pa bih ti preporucio da se cujes sa njim, mozda ti ipak kaze gde ima memorija za 1600din.... hehe p0z
A za 2600din mozes sigurno pronaci, pogledaj na netu...
:: prva mashina je bez monitora, dzabasi sklapao. Druga nije losha, samo mi se ne svidja hard disk jer za te pare moze duplo veci da se kupi. I gde nadje tu memoriju za te pare da odmah kupim 2Gb? Bolje da uzme novu 3850 grafichku :: :: ko nema u vuglu, ima u guglu :: :: ::
A sad ozbiljno,i posle ovog poskupljenja sam uzeo 2GB za te pare(Pcpijaca,IQsistem),sto ti mislis da je BG centar univerzuma,imas par radnji u Subotici,Jagodini,Nisu..Koje imaju super cene,i ne retko dosta nize nego u Bg-u.
A i ako sam to ja `odvalio`,zbog cega ih onda ti navodis u svojim postovima?
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Za to ces morati da se obratish `Ishmerish`... Nije to nista, on je u svojim temama stavljao kingston 2gb 800MHz za 1600din (a takva kosta min 3000din) i posle toliko prepirka sa njim, na kraju nije hteo da mi kaze gde to ima da se kupi, i naravno sa memorije skocio na optiku. On je ovde na berzi veliki mag, veoma je pametan i razume se u racunare, pa bih ti preporucio da se cujes sa njim, mozda ti ipak kaze gde ima memorija za 1600din.... hehe p0 :: :: :: :: prva mashina je bez monitora, dzabasi sklapao. Druga nije losha, samo mi se ne svidja hard disk jer za te pare moze duplo veci da se kupi. I gde nadje tu memoriju za te pare da odmah kupim 2Gb? Bolje da uzme novu 3850 grafichku :: :: :: :: ko nema u vuglu, ima u guglu :: :: :: :: :: ::
U mojim postovima nigde nema 2GB za 1600din.... Mozda samo u onom gde si i ti napisao tu cenu... Ovako svud je bilo 2x2GB 5600din...
Jebivetar: Dobio si odgovor gde da kupish 2GB po ceni od 1600din...
:: Pa jel treba da ti skocim usta i izgazim jezik? :: :: A sad ozbiljno,i posle ovog poskupljenja sam uzeo 2GB za te pare(Pcpijaca,IQsistem),sto ti mislis da je BG centar univerzuma,imas par radnji u Subotici,Jagodini,Nisu..Koje imaju super cene,i ne retko dosta nize nego u Bg-u :: :: A i ako sam to ja `odvalio`,zbog cega ih onda ti navodis u svojim postovima :: :: http://www.youtube.com/watch?v=bHmdNwLDMFI :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: Za to ces morati da se obratish `Ishmerish`... Nije to nista, on je u svojim temama stavljao kingston 2gb 800MHz za 1600din (a takva kosta min 3000din) i posle toliko prepirka sa njim, na kraju nije hteo da mi kaze gde to ima da se kupi, i naravno sa memorije skocio na optiku. On je ovde na berzi veliki mag, veoma je pametan i razume se u racunare, pa bih ti preporucio da se cujes sa njim, mozda ti ipak kaze gde ima memorija za 1600din.... hehe p0 :: :: :: :: :: :: :: prva mashina je bez monitora, dzabasi sklapao. Druga nije losha, samo mi se ne svidja hard disk jer za te pare moze duplo veci da se kupi. I gde nadje tu memoriju za te pare da odmah kupim 2Gb? Bolje da uzme novu 3850 grafichku :: :: :: :: :: :: ko nema u vuglu, ima u guglu :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.