paaaaaa, posto je tada bila najbolja od ATI-a :) jesam pomalo pukao, uhvatio me je bes i morao sam da kupim :)) nije losa.. ali kao sto to obicno biva, sve jaaako brzo zastareva..
hvala na lepim zeljama...
:: uuu brate, mada kad bolje pogledam grafika izgleda bas bas besno, nadam se da nisi puno puko` za nju, nek te lepo sluzi.. :: :: ::
Pa reci cu ti ono sto sam reko svima koji planiraju kupovinu 920 - procesor izlazi iz upotrebe pocetkom godine i pojavice se njegova zamena 930 koji ce biti iste cene ali malo brzi i bolji. Tako da, ako ti nije hitno, sacekaj malo. JOLE
a to sa procesorom nekako povlaci i promenu ploce :) i tako sve u krug... ne znam da li da to cekam, posto kapiram da ce se onda pojaviti posle 930 nesto novo :)
:: Pa reci cu ti ono sto sam reko svima koji planiraju kupovinu 920 - procesor izlazi iz upotrebe pocetkom godine i pojavice se njegova zamena 930 koji ce biti iste cene ali malo brzi i bolji. Tako da, ako ti nije hitno, sacekaj malo :: JOL :: ::
@JOSILENKO mislim da neke vidljive razlike netje biti.. imatje 220mhz vishe, potroshnja ostaje ista i sve ostalo..samo se josh ne zna da li tje biti 32 ili 45 nm...ali sumnjam da tje biti 32.. ne vidim zashto bi se trebala menjati plocha ? ali naravno ako ti nije hitno.. sachekaj koji mesec pa imash 220mhz vishe :) ,a ako uzimash 920 gledaj da uzmesh d0 stepping!
Mislis da ce ploca podrzati novi proc? :) nemam pojma
:: e hvala za info :: :: @JOSILENK :: mislim da neke vidljive razlike netje biti.. imatje 220mhz vishe, potroshnja ostaje ista i sve ostalo..samo se josh ne zna da li tje biti 32 ili 45 nm...ali sumnjam da tje biti 32. :: ne vidim zashto bi se trebala menjati plocha ? ali naravno ako ti nije hitno.. sachekaj koji mesec pa imash 220mhz vishe :) ,a ako uzimash 920 gledaj da uzmesh d0 stepping :: :: Pozdrav :: ::
Naravno da ce podrzati, isti soket je u pitanju 1366. Uostalom najavljen je kao zamena, sto znaci da su apsolutno kompatibilni. Mislim da su rekli ce se manje grejati (za 920 sam cuo da se greje nenormalno) @repsi u cemu je d0 steping bolji? Pitam i zbog sebe posto se i sam interesujem za ovaj procesor. Kako da prepoznam da li je d0, gde to pise?
JOLE
:: :: Mislis da ce ploca podrzati novi proc? :) nemam pojm :: :: :: e hvala za info :: :: :: :: @JOSILENK :: :: mislim da neke vidljive razlike netje biti.. imatje 220mhz vishe, potroshnja ostaje ista i sve ostalo..samo se josh ne zna da li tje biti 32 ili 45 nm...ali sumnjam da tje biti 32. :: :: ne vidim zashto bi se trebala menjati plocha ? ali naravno ako ti nije hitno.. sachekaj koji mesec pa imash 220mhz vishe :) ,a ako uzimash 920 gledaj da uzmesh d0 stepping :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: ::
Da i ja sam primetio da svi preporucuju, i zanima me kako `izvaliti` da se radi o toj verziji procesora, ne sumnjam da firme uvaljuju one koji nisu d0 :)
pozzzz
:: Naravno da ce podrzati, isti soket je u pitanju 1366. Uostalom najavljen je kao zamena, sto znaci da su apsolutno kompatibilni. Mislim da su rekli ce se manje grejati (za 920 sam cuo da se greje nenormalno :: @reps :: u cemu je d0 steping bolji? Pitam i zbog sebe posto se i sam interesujem za ovaj procesor. Kako da prepoznam da li je d0, gde to pise :: :: JOL :: :: :: :: :: Mislis da ce ploca podrzati novi proc? :) nemam pojm :: :: :: :: :: e hvala za info :: :: :: :: :: :: @JOSILENK :: :: :: mislim da neke vidljive razlike netje biti.. imatje 220mhz vishe, potroshnja ostaje ista i sve ostalo..samo se josh ne zna da li tje biti 32 ili 45 nm...ali sumnjam da tje biti 32. :: :: :: ne vidim zashto bi se trebala menjati plocha ? ali naravno ako ti nije hitno.. sachekaj koji mesec pa imash 220mhz vishe :) ,a ako uzimash 920 gledaj da uzmesh d0 stepping :: :: :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: ::
d0 je bolji u tome shto je to ustvari unapredjeni c0..resheno je grejanje tj. manje se greje a samim tim ostavlja vishe prostora za OC. Sa d0 u proseku mozhesh oko 200+mhz vishe klokovati ali opet to sve zavisi od modela do modela... Mozhesh ih razlikovati po slovima koja se nalaze na samom procesoru.. SLBEJ je d0, SLBCH je c0.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.