Pozdrav,treba mi pomoc oko konfiguracije.Uslovi su sledeci.Trebalo bi da kosta oko 600 evra bez monitora i koristila bi se za grafiku i render.Unapred vam hvala.
Sto se tice memorije, ona je trenutno preskupa, bolje po meni kupi sad 2GB pa kasnije dodaj jos toliko. To je to, osim ako nisi planirao mozda da igras igrice, onda umesto ove ATI, moze da ide neka nVidia GTS250 ili ATI 4870... Ako imas potrebe stavi umesto 640GB, Samsung F1 1TB 32MB cache
eto plamenova konfiguracija je sasvim pristojna samo nisam siguran za tu memoriju...obrati pazhnju da nije vishe od 1.65V! e sad ako si u fazonu da shto manje dash para za komp moglo bi se tu i tamo skresati po neshto pa izatji neshto jeftinije npr: 1. da skreshesh to napajanje na LC koje smatram da bi bilo sasvim zadovoljavajutje, 2. mozhda da uzmesh samo 2gb za pochetak pa kad se cene malo smire josh 2gb.. 3. mozhda ti ni ne treba firmirano kutjishte.. jer tje tebi biti manje vishe samo processor pod opteretjenjem... tako da je mozhda bolje reshenje baciti neshto para na cooler istog npr CM hyper 212 mada ne znam koliko je pametno (i da li mozhe uopshte stati) takvo hladjenje u kineza :D
ovo bi ti napravilo sigurno nekih 80tak+ eura manje... tako da ti vidi shta ti vishe pashe..
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.