U ove cene nije uracunato kuciste, moze da uzme neko kinesko od 1-2k ili ima solitna TT kucista od 5k. Obe konfiguracije ce terati igrice na HIGH u 1680x1050 Ako je 1. za njega previse skupa, onda moze za nijansu slabija grafika, npr: POWERCOLOR ATI Radeon HD5770 PCI-e 1GB DDR5/128bit 13,123.30
Drugar se previse ne razume u sve ovo tako da ce biti prezadovoljan sa ovim predlozenim konf. a i peglace samo igrice to ce biti primarno.Meni su takodje super predlozi .))
Pa po meni neki minimum sa tom grafikom je Phenom II X3 720, razlika u ceni izmedju 550 i 720 je 1500din, a u perfromansama velika... Kad vec daje 700e, svakako je bolje da uzme Phenom 955+... Memoriju, hdd posle moze da doda.
ne znam da li sam ja krivo razumeo ili kolege... znachi 700 eura za komponente i xy eura za monitor ? ili sve zajedno da bude do 700 eura ? ako je 700 eura samo za konfig onda uzmesh plamenovu prvu konf i gurnesh tamo umesto 4890, 5850.. i bocnesh josh 2gb ili sad ili kasnije.. (tj tvoj drug) i ja bih umesto WD hdd-a stavio Samsung spinpoint f3 ili 1tb ili 500gb.. a za monitor ti je predlog: ViewSonic VX2260wm 22` 194e ViewSonic VX2433wm 24` 225e (chini mi se neshto loshijeg kvaliteta ali sumnjam da bi osetio kolega neke primetne razlike). Ja lichno nisam imao dodira ni sa jednim od dva pomenuta, to su samo neke sugestije koje sam chitao na forumu, kako na ovom tako i na stranim..
p.s. Kada se bude uzimao monitor gledaj da imash garanciju shto duzhu i ako ti crkne jedan pixel da ga mozhesh menjati (chini mi se da su garancije 3 godine za VS modele)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.