Pisao sam da mi je crkla grafichka i odluchio sam se za neku ATI 5770/5850 (u zavisnosti od cene za novu godinu) Koliko ce ona biti brzha od 8800 gts koju sam do sad imao Posle nje kupujem intel q najpovoljniji i josh 2 GB rama Ako se pitate zashto prelazim na 775 ne prelazim vec samo procesor menjam Ostatak je Asus P5LD2 Deluxe i HDD od 160 GB Da li cu sa ovom plochom i procesorom moci da izvuchem maximum iz kartice (ne bih da klokujem ako ne moram) I da li matichna ima veze sa izvlachenjem maxa iz kartice na defoltu (dakle ne pitam za oc jer tu znam da ima veze)
5770 i 5850 su dupe i oko,razlika je velika atek je velika izmedju 8800GTS,8800GTS ti je malo salbiji od 4850,P5LD2 je matora ploca,neces bas moci da klokujes,to je stari chipset,koji quad uzimas,sto se tice ploce nju b i ja pre menja nego grafu!!
Koju god grafiku uzeo,ukljucujuci i X2,CF,SLI to napajanje ima da ladno gura. A procesor ko prstom u govno,ili ti od punog dzaka pussy ti za qrac uhvatis.
666-Supa dupa fly
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Voleo bi 5850 a verovatno ce biti q8200, a grfichku menjam jer je stara crkla i sad je na zidu a trebo sam da uzmem i5 750 ali nishta od toga :: :: Hvala
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.