Ako moze procena ove konfiguracije, tj. delova povadjenih iz kucista!
Gigabyte K8NS PRO (agp 8x, atax3, satax4, lan, zvucna, firewire...) Athlon 3000+ (soc. 939), box 2x512Mb DDR 400Mhz radeon 9600PRO 128Mb (agp) HDD 160Gb WD Caviar (ata) chieftec 300w napajanje Sony dvd combo CRX320E Pioneer dvd rezac 112dvb
Komponente su izvadjene iz kucista, al imam neko staro, pa cu to lako da smestim. Nemam nameru da mnogo upgradeujem ovu konfiguraciju, ali ako postoji nesto sto bi je bitnije ubrzalo, za malo para, preporucite. (npr da dodam jos rama ili sta vec)
Po mojoj nekoj proceni ta confa vredi nekih 120e u parcicima,a 100 u kompletu.
Jedino sto bi mozda trebalo je to da dodas makar jos malo rama 512-1024, taj proc da podignes na 2.2 ghz i radice to ko bombona:)
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: Ako moze procena ove konfiguracije, tj. delova povadjenih iz kucista :: :: Gigabyte K8NS PRO (agp 8x, atax3, satax4, lan, zvucna, firewire... :: Athlon 3000+ (soc. 939), bo :: 2x512Mb DDR 400Mh :: radeon 9600PRO 128Mb (agp :: HDD 160Gb WD Caviar (ata :: chieftec 300w napajanj :: Sony dvd combo CRX320 :: Pioneer dvd rezac 112dv :: :: Komponente su izvadjene iz kucista, al imam neko staro, pa cu to lako da smestim :: Nemam nameru da mnogo upgradeujem ovu konfiguraciju, ali ako postoji nesto sto bi je bitnije ubrzalo, za malo para, preporucite. (npr da dodam jos rama ili sta vec :: :: Koliko vredi platiti za ove delove :: :: Hvala :: :: ::
Jedino da promenis plocu sa pci e slotom i da stavis neku jacu graficku mada se i to neisplati,i nevredi ti da pojacavas memoriju kad imas agp graficku staru 5 godina bolje prodaj sve pa dodaj 50 60 eura za amd x2,ali ako hoces da kupis sve to 80 e plafon TMI = Too Much Information
Fenomenalno! Sve je kupljeno, za 100eur! Hvala na pomoci! Sad mi preostaje, da to nabudzim u jedno staro kuciste koje imam. Posto na tom `starom kucistu` ima dosta posla nadam se do nove godine da cu ga zavrsiti.
A kuciste ce biti ... TAM TAM TAM TAM TAAAAAMMMMM (NEIZVESNOST)
Nadam se da ces okaciti slike novog kucista kad zavrsis:)))
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: :: Fenomenalno :: Sve je kupljeno, za 100eur! Hvala na pomoci :: Sad mi preostaje, da to nabudzim u jedno staro kuciste koje imam :: Posto na tom `starom kucistu` ima dosta posla nadam se do nove godine da cu ga zavrsiti :: :: A kuciste ce biti ... TAM TAM TAM TAM TAAAAAMMMMM (NEIZVESNOST :: :: stari radio aparat lampas, lici na ovaj sa linka :: http://www.imagesforme.com/out.php/i440442_Picture015.jp :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.