Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Konfiguracije
Konfiguracije
Pomoc pri zameni graficke i procesora
STRANA 1 OD 1
milicmilic Pomoc pri zameni graficke i procesora 24.08.2006. 20:49 T2141

status: user
broj poruka: 19
Dobio sam ponudu da moju graficku asus6600gt koja nema garanciju zamenim za 7600gs za novu,i AMD 3200 socket 939 isto bez garancije zamenim za 3500 socket 939 nov i da doplatim 70 eura!Moje pitanje dali je to realno da doplatim i dali uopste da menjam,posto verovatno i nije neka razlika u performansama,barem ja mislim!Sta vi kazete?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Garson Re: Pomoc pri zameni graficke i procesora 24.08.2006. 21:16 #7668

broj poruka: 736
:: Dobio sam ponudu da moju graficku asus6600gt koja nema garanciju zamenim za 7600gs za novu,i AMD 3200 socket 939 isto bez garancije zamenim za 3500 socket 939 nov i da doplatim 70 eura!Moje pitanje dali je to realno da doplatim i dali uopste da menjam,posto verovatno i nije neka razlika u performansama,barem ja mislim!Sta vi kazete
::
Ja bih menjao.Prvo 7600GS je osetno brzi od 6600GT (kaoja je i polovna i nema garanciju).Drugo dobijash nov brzi procesor.Po meni vredi.
IgorB ... 24.08.2006. 22:37 #7670

broj poruka: 281
Menjaj,ipak je novo novo.Ako mozes uzmi 7600GS sa GDDR3.
https://www.piratesunited.com

milicmilic ok 25.08.2006. 18:35 #7696

Hvala ljudi uzimam!Pozdrav
hansol ... 26.08.2006. 09:54 #7713

broj poruka: 55

Vredi, ali ne za 70 evra doplate. Taj sto ti je ponudio ne moze to da proda (prvenstveno mislim na cpu) a ovako ce lakse da sklopi jeftiniju konfiguraciju i da je proda. 7600GS se prodaje cak jeftinije koji evro od 6600GT, dok 3500+ je 100 evra naspram 3200+ koga ima za 88 evra. Pusti garanciju, zar ne vidis da gubis 60 evra?
Garson Re: ... 26.08.2006. 11:56 #7714

broj poruka: 736
:: Vredi, ali ne za 70 evra doplate. Taj sto ti je ponudio ne moze to da proda (prvenstveno mislim na cpu) a ovako ce lakse da sklopi jeftiniju konfiguraciju i da je proda. 7600GS se prodaje cak jeftinije koji evro od 6600GT, dok 3500+ je 100 evra naspram 3200+ koga ima za 88 evra. Pusti garanciju, zar ne vidis da gubis 60 evra
Kakve veze ima cena novog 6600GT? S obzirom da je cena novog 6600GT veoma slicna ceni 7600GS to znaci da bi on svoj polovan 6600GT morao da proda u bezcenje, i teshko da bi uzeo vishe od 70e za njega.
milicmilic Re: ... 26.08.2006. 17:01 #7716

:: Vredi, ali ne za 70 evra doplate. Taj sto ti je ponudio ne moze to da proda (prvenstveno mislim na cpu) a ovako ce lakse da sklopi jeftiniju konfiguraciju i da je proda. 7600GS se prodaje cak jeftinije koji evro od 6600GT, dok 3500+ je 100 evra naspram 3200+ koga ima za 88 evra. Pusti garanciju, zar ne vidis da gubis 60 evra
Znam te cene ali moje je polovno a njegovo novo,ja moju graficku nemogu da prodam za vise od 70e,a i procesor ne vise od 60e to je 130e a njegovo grafika 120e,procesor 100e,znaci 220e,plus oba garancija 2god!Ja mislim da sa doplatom od 70e jos i odlicno prolazim!
hansol ... 26.08.2006. 18:51 #7720

broj poruka: 55

Da je svima tvoj nacin razmisljanja, Dedinje bi naselili dileri kompjutera.
Iskreno, POKLONIO si coveku 60 evra. Zasto? Jer nisi prakticno nista uradio. Tvoj procesor si mogao da OC makar kao 3500+, a naravno i mnogo vise, kao i graficku, i dobio bi sto si ovoliko platio. Da si i ovde dao oglas, gde je leglo preprodavaca, dobio bi za graficku min 100 evra, a za procesor 75 evra. Zaboga, pa Bartoni se ovde prodaju po 75 evra!!!
Tvojim komponentama, iako polovnim, nista nije falilo. Radile su, zar ne? Plasio si se da ti ne riknu. Nece, treba biti BAS tezak baksuz pa da ti riknu, to se desava jednom u hiljadu. Ako imas visak para, pa svaku komponentu menjas cim izadje iz garancije, BLAGO TEBI!
Pozdrav
milicmilic Re: ... 26.08.2006. 19:29 #7723

:: Da je svima tvoj nacin razmisljanja, Dedinje bi naselili dileri kompjutera
:: Iskreno, POKLONIO si coveku 60 evra. Zasto? Jer nisi prakticno nista uradio. Tvoj procesor si mogao da OC makar kao 3500+, a naravno i mnogo vise, kao i graficku, i dobio bi sto si ovoliko platio. Da si i ovde dao oglas, gde je leglo preprodavaca, dobio bi za graficku min 100 evra, a za procesor 75 evra. Zaboga, pa Bartoni se ovde prodaju po 75 evra!!
:: Tvojim komponentama, iako polovnim, nista nije falilo. Radile su, zar ne? Plasio si se da ti ne riknu. Nece, treba biti BAS tezak baksuz pa da ti riknu, to se desava jednom u hiljadu. Ako imas visak para, pa svaku komponentu menjas cim izadje iz garancije, BLAGO TEBI
:: Pozdra
Za ovaj odgovor svaka cast!Ali svako ima svoje misljenje dali je dobro ili lose to je njegovo,ja sam hteo da cujem i jos neko i hvala ti"vam"na tome!Menjam komponente kako mogu,sad sam mislio ovo da odradim ali,sad je veliko ALI....!Pozdrav
20Alvaro Re: ... 27.08.2006. 01:44 #7731

broj poruka: 288
:: Da je svima tvoj nacin razmisljanja, Dedinje bi naselili dileri kompjutera
:: Iskreno, POKLONIO si coveku 60 evra. Zasto? Jer nisi prakticno nista uradio. Tvoj procesor si mogao da OC makar kao 3500+, a naravno i mnogo vise, kao i graficku, i dobio bi sto si ovoliko platio. Da si i ovde dao oglas, gde je leglo preprodavaca, dobio bi za graficku min 100 evra, a za procesor 75 evra. Zaboga, pa Bartoni se ovde prodaju po 75 evra!!
:: Tvojim komponentama, iako polovnim, nista nije falilo. Radile su, zar ne? Plasio si se da ti ne riknu. Nece, treba biti BAS tezak baksuz pa da ti riknu, to se desava jednom u hiljadu. Ako imas visak para, pa svaku komponentu menjas cim izadje iz garancije, BLAGO TEBI
:: Pozdra

Bartoni se prodaju za 75E samo sto ih niko ne kupuje po toj ceni. Za ovu grafiku moze uzeti max 90evra. Da je AGP, moglo bi glat za 100 evra da ode. Inace, cene na oglasima PC berze su prenaduvane. U vecini slucajeva ljudi traze mnogo vise nego sto je realna vrednost robe. Svi idu po principu, KO SE UPECA, UPECA SE.
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647009.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs