kupio sam graficku ati 4850 512 mgb procesor e6300 2,8ghz wd 250 gb ram 2gb, imam i kuciste blubery i njegovo napajanje 500 w . pa me interesuje je li ima mozda neko ovo kuciste i napajanje i da li ce moje komponenete na njemu da rade bar neko vreme (mesec dva dana).
ako neko nesto zna neka odgovori pls hitno je..........
Otvaranje tri teme sa istim pitanjem je SPAM.Tako da obrati na to paznju u buducnosti.
Ta borovnica moze imati nalepnicu na kojoj pise 1000w ali to ti je isto kao oni kasetofoni na buvljaku,na kojima pise 350w na oba zvucnika.Laicki receno to napajanje nema vise od 350w(ili ti 70% iskoriscenosti),i pritom do panja nestabilne napone.Amperaza na V12 granama ne prelazi 15A ni u snu,i kad sve to saberes vidi dali se isplati rizikovati sve te komponente zarad 2850 dinara,koliko kosta Lc Power LC5450 koje ce sa lakocom da iznese tu konfiguraciju klokovanu do neba.
Aloha
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
interesovalo ne da li je lc power 500w bolji, i dali on moze da izdrzi sve ovo bez problema , ali ako ti kazes da moze hvala na odgovoru posto se ja iskreno ne razumem puno u ova jeftinija napajanaj. hvala jos jednom ako ima jos ko sta da doda neka kaze bi ce mi od velike pomoci
Meni je nova borovnica od 400W držala konfu bez problema mesec dana, a onda sam je zbog predostrožnosti zamenio sa Gigabyte superb 460W i konfa je `ladna kao špricer.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.