Drugar hoce da vozi novi pes, a komp mu je malo loshiji pa je reshio da ga upgade-uje da moze da igra na zadovoljavajucem nivou Grafiku je zamenio uzeo ATI 4770 512vram ne znam detalje, ali mu je usko grlo procesor ima onaj amd le 1640 valjda Plocica je MSI K9N NEO-F V2 pa sam mislio da mu preporucim ovaj proc http://www.itsvet.com/proizvod/amd-athlon-64-x2-7750-2.7ghz-3mb-black-edition-box/comp_comp_cpu/47/319 ali cisto da proverim da li mislite da ce odgovarat i da ce lepo raditi? Naravno ubacice josh 1gb rama da bude 2, i na 19ici monitoru mislim da ce to onda moci da radi lepo, shta mislite? Hvala
:: uopste nije toliko los....naravno da ce raditi bolje sa dual core pocesorom,ali nece dobiti bog zna sta povecanje sto se tice performans :: :: Ma znam meni radi ok, ali njemu secka, razumi ga gejmer, ja nisam pa me i ne zanima, a i njegove su pare Mada nije le dovoljan za pes, lepo pishe bad u statistici, znacio bi neki sa 1-2mb kesha u odnosu na ovih 512kb, bar ja mislim...
znacio bi bilo koji dual procesor od 5000+ pa na dalje u odnosu na taj LE,nek drugar to uzme i poboljsanje ce bitii osetno
KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!!
:: :: :: :: :: uopste nije toliko los....naravno da ce raditi bolje sa dual core pocesorom,ali nece dobiti bog zna sta povecanje sto se tice performans :: :: :: :: :: Ma znam meni radi ok, ali njemu secka, razumi ga gejmer, ja nisam pa me i ne zanima, a i njegove su par :: Mada nije le dovoljan za pes, lepo pishe bad u statistici, znacio bi neki sa 1-2mb kesha u odnosu na ovih 512kb, bar ja mislim...
Pa ako samo igra PES, moze i nizi, kao sto su rekli 5200+, pa na dalje. Ali ako ce se igrati i sa drugim gejmovima, najbolje da uzme najjaci za njegovu plocu, i posle da ne brine.......bar jos neko vreme.
Chovek ima E2180 i integrushu x1300. To treba da je dovoljno da pokrene bar u najnizoj rezoluciji PES2010 a on ima problema kada startuje igricu, izbaci crn ekran i nestane. Mislim da je do grafike ili do unihalf duplex modema. Shta vi mislite?
Do modema je 99%,a ovaj 1% mozda da proveri koliko memorije je dodelio na integralku,bilo bi pozeljno 128mb+,i neka instalise najnoviji dx9c mislim da je septembar(ako se ne varam).
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: Chovek ima E2180 i integrushu x1300. To treba da je dovoljno da pokrene bar u najnizoj rezoluciji PES2010 a on ima problema kada startuje igricu, izbaci crn ekran i nestane. Mislim da je do grafike ili do unihalf duplex modema. Shta vi mislite :: :: cash rules everything around me :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.