Pozdrav svima potreban mi je savet oko sklapanja konfiguracije. Imam dve varijante u opticaju, hteo bih da cujem misljeje ljudi o ovim opcijama
1. Phenon II x3 720BE ... odgovarajuca ploca za to assus ili gigabyte 4 gb ddr2 napajanje 500w i ATI 5770 1 gb hard 500 gb sata DVD rezac sata Okviran cena koju sam dobio za ovo je oko 450 - 460 e
2 Phenon II x3 720BE ... odgovarajuca ploca za to assus ili gigabyte 4 gb ddr2 napajanje 500w (mozda 60w) ati 5850 7 gb stari ata hard 320 gb ATA stari ata dvd rezac rezac mislim da bi ovo treablo da bude isto oko 450 - 460
Moja dilema je da li ce stare komponente u dugoj konfiguraciji usporit previse sistem, jer je hard stare generacije Planiram da kasnije ubacim novi sata disk i da prebacim da on bude primarni.
Druga konfiguracija je bolja zbog grafike.Nece usporavati komp HDD,radice sasvim solidno. Kasnije kupis bolji HDD i to je to. A,sto se tice ploce,nisi naveo koju?Koliko para?I koje je to napajanje od 500W?
Ploca koju su mi ponudili je Asus M3N78 SE Napajenej nije neko firmirano, ide uz Bleberry kuciste. Ako uzmem jacu konfiguraciju, mozda istavim neko firmirano mada mi savetuju da nije neophodno.
:: Ploca koju su mi ponudili je Asus M3N78 S :: Napajenej nije neko firmirano, ide uz Bleberry kuciste. Ako uzmem jacu konfiguraciju, mozda istavim neko firmirano mada mi savetuju da nije neophodno :: :: ::
zaboravi na to napajanje koje dolazi uz kuciste,sprzices nesto od komponenti zbog loseg napajanja,to napajanje nije za ovakvu masinu... i nikako Asus ploca koja nosi oznaku SE,to su fabricki osakacene ploce po pitanju naponske sekcije i mnogih drugih stvari...
KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!!
:: Ploca koju su mi ponudili je Asus M3N78 S :: Napajenej nije neko firmirano, ide uz Bleberry kuciste. Ako uzmem jacu konfiguraciju, mozda istavim neko firmirano mada mi savetuju da nije neophodno :: :: ::
Kolega eseses ti je predlozio dobru konfiguraciju...Ako mozes vidi pristedi malo i kupi tu konfu...I uvijek bjezi od tih napajanja koja kao dolaze uz kuciste...
This is usually part when people start screaming
:: malko jeftinije da nadjes plocu i proceso :: pII 720 u vip-u 9 :: ud3 u etronu 5.55 :: drug je uzeo pre neki dan bas tu kombinaciju
Eseses-ova konfiguracija je super. Ne pomisljaj na kineska napajanja. Ako ne igras u veliki rezolucijama (tj vecim od 1280x1024) onda uzmi ATI 5770 ( 14 000din) dosta je jeftinija a veoma dobra karta, ali ako imas 22` monitor onda svakako ATI 5850...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.