Pazi da 100 evra da za ovo to je cisto bacanje, ja kada bih kupovao 60 evra ni dinar vise, ali samo kada bih bio prisiljen ovu konfiguraciju da uzmem, a licno mislim da tvom ujaku sastavis jednu konfiguraciju do 200 evra, neka saceka do Nove Godine bice neki popust malo ce pasti cene.
mora ici i monitor uz njega tako i ne bi bilo toliko lose, dobijes potpuno funkcionalan pc za jako malo novaca na kojem mozes da radis sve osim da igras igre koje su se pojavile u zadjnih par godina, i do 5 godina nemoguce da svi kupuju pc samo zbog igara !?
amd athlon thunderbird 1 ghz -cpu 2x256 sd ram ati radeon 9600 40gb maxtor dvdrw + obicni cd rom zvucna sound blaster live tv karta + mrezna karta i naravno floppy :) LG crt 17`
ali je bazirana na s754 platformi,a te ploce se prodaju po 30 evrica lako....e sad,javi se,ja mogu slicnu konfu,samo sa sempronom 2800+,i sa vecim hdd-om da ti prodam za 85e....i dvd-rw...
To je toliko priblizno sto se svrhe ovakvih konfiguracija tice,ocigledno mu treba za skidanje sa neta non stop ili tako nesto. Tako da sto bi dao covek 110e kad moze evo za 6000din ja dajem bez monitora,sa monitorm 7000.
Stim da bi pojedinacno mozda vise dobio.Ovce ne racunam.
@Plamen:Ja neznam zasta planiras da je koristis,ali ploca je losa a taj sempron je dno dna,i ko god ga je imao potvrdice ti.Ako vec ides na takve masine iskljucivo barton ili ako ti uleti 939.
Aloha
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
Ja za to ne bih dao ni 15e. Pre bih za tih 110e kupio neku ok plocu, kada skpuim jos para memoriju itd itd. To ako kupis bice bacene pare. Ma ja to ne bih uzeo ni za dzabe
pretera ga.....sta poredis sebe sa drugim, nije covek pitao sta bi ti uzeo nego koliko vredi.
nekome treba drugi komp sa download ili cisto za net, sta ce mu onda skuplji komp .
Ajd uzdravlje
:: Ja za to ne bih dao ni 15e :: Pre bih za tih 110e kupio neku ok plocu, kada skpuim jos para memoriju itd itd :: To ako kupis bice bacene pare :: Ma ja to ne bih uzeo ni za dzab :: :: ::
Za 110 e. Biostar GF8200C M2+ 38e AMD 1640 24e 1GB PC 800 14e Kuciste 450 w 17e Pioneer 116 D 17e
To ti je komp sa 3 godine garancije. Jeftinije ne moze, a mozes da se igras i sa naslovima 3 godine starim. Samo primer za onih navedenih 110 eura, bez HDD-a !
Sto rece cini mi se Slavuj nisu ovce nego `vuneni klijenti`...
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Stim da bi pojedinacno mozda vise dobio.Ovce ne racunam :: :: @Plamen:Ja neznam zasta planiras da je koristis,ali ploca je losa a taj sempron je dno dna,i ko god ga je imao potvrdice ti.Ako vec ides na takve masine iskljucivo barton ili ako ti uleti 939 :: :: Aloha :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.