Pozdrav! Pruzila mi je se prilika prodao moj e8400 i dodao sam par hiljadarki i uzeo sam i5 750. E sad najveci problem mi je maticna i memorija koju da uzmem??? Gledo sam maticne ali maticna koja najvise daje je MSI P55-GD65 najeftinija i najvise dobijam sa njom?Sta vi mislite??? Koji ddr3 da uzmem dal je dobar onaj geil 3x1 sto je oko 5.000 din. ??? Posto imam jos Asus p5q pro kupita u feb. ove godine i geil b.d. 2x2 gb 800 mhz u martu kolko mogu da dobijem za njih dvoje? I jos pitanje u vezi kulera za i5 750 imam hyper 212 dal je nekako moguce da se moduje za i5 ili i njega da prodam i kolko mogu dobiti za njega i sta uzeti za i5???
solidna ploca! ne treba ti 3x1 nemas ti triple chanel. Treba ti 2x1 ili 2x2gb zavisi od finansiske situacije :D imas CM prodaje te limcice za I7 sad neznam dal ide i za i5 trebalo bi da ima !
Ovi u benchmarku su radili test te ploce i kazu da je se pokazala kao dobra! Ove GB i Asusove su skupe model koji me interesuje je GB-ud5,Asusova Evo verzija. One su oko 16-17.000 din. dok je ova msi oko 12.500 i ima lepsi raspored konektora i od jedne i od druge. Bila je nekakva transcendova 2x2 povoljno se mogla naci pa ako neko zna gde? Kolko mogu dobiti realno za moju maticnu i memoriju i cooler hyper 212 kupit maja ove godine??
Ne zaleci se sa memorijama kada je u pitanju P55 chipset. Moras dobro da proucis uputstvo od ploce i da proveris sta kazu za kompatibilnost ploce i memorija. Mozes sam sebi napraviti problem.
Ipak cu da riskiram i da uzmem msi i jos nesto u pitanju je memorija mislim da mi je 2gb malo ali zasto netrebam da uzmem 3x1gb jel nece mozde da radiili sta vec??? Memoriju koju sam razmisljo da uzmem je : http://www.pcberza.rs/detaljnije/atom-computers/94-1646/
Ta msi ploca je odlicna i na svim testovima koje sam do sada citao se extra pokazala. Slobodno je uzmi, a sto se tice memorije uzmi 2x2gb na 1600mhz a ne 3x1gb, lepo ti kaze alexb!Staru asus plocu mozes da prodas za otprilike 80eur. Ako bi prodavao samo memoriju (geil 2x2gb), cimni me na mail pa mozemo nesto da iskombinujemo, jer sam zainteresovan! Pozdrav.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.