da li je samsung ikada pravio nešto dobro osim monitora??? Pre svega mislm na mobilne telefone i da li si ti ikada čuo za Samsung laprop??? support normality
Nije mi poznat taj model laptopa ali vodeci se nekom mojom logikom nikad ne bih kupovao polovan laptop od potpunog neznanca jer ko zna sta je radio sa njim, drugo svaki kvar na lapu narocito na polovnom kosta previse sto ce reci vise nego sto i on sam vredi. Moje misljenje.
`ruska` tastatura .. da nije Putinov ? .. neka skupi jos 100e i kupi nov .. ja imam poprilican broj lapova .. svi su kupljeni polovni i svi rade (mozda zato sto ih poravljam) ali samsung lap jos nisam video ni sreo .. samsung ne proizvodi ploce pa bi to bio ko i medion .. generic acer .
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.