Pentium IV je procesor, tako da nema logike u recenici Pentium IV sa dual core procesorom. Penitum IV kao drugo je jaaaaaaaako mator procesor, otprilike negde iz 2001 godine... __________________ Scourge of PCBerza
znaš i sam da je Pentium 4 širok pojam - od tih matorih četvorki iz 2001. pa do ovih novih X4. Sve je to `Četvorka` - nema veze da li je Intel ili AMD, koliko ima jezgara, sa kojom memorijom radi i tome slično. Samo, niko nije obavestio gomilu neobaveštenih da se četvorke ne proizvode i da se `Pentium Petice, Šestice i Sedmice` drugačije zovu. Zato i bude ovakvih bisera.
Potpuno tacno, eh sta sam se outa nagledao u oglasima: PENTIUM 4 AMD SEMPRON 2600+... ili PENTIUM 4 CELERON 2400MHz i td...
Isto tako, kada sam uzeo svoju zadnju konfu (C2Q6600 i td.) stari me pitao: `Koji je to sada Pentium ?`
I sta vise, nije to ni cudno, oni koji su culi nesto to nesto i znaju ali ih dalje od toga jednostavno ne zanima... Mislim ono, sta mom starom znaci da mu ja kazem da je Core 2 Quad 6600 sa 8MB L2 cache memorije... Zaboli ga, bitno da radi posao...
@ BMWM5: Prelistaj oglase...
Pozz...
SONY VAIO VGN-FW285J
:: znaš i sam da je Pentium 4 širok pojam - od tih matorih četvorki iz 2001. pa do ovih novih X4. Sve je to `Četvorka` - nema veze da li je Intel ili AMD, koliko ima jezgara, sa kojom memorijom radi i tome slično. Samo, niko nije obavestio gomilu neobaveštenih da se četvorke ne proizvode i da se `Pentium Petice, Šestice i Sedmice` drugačije zovu. Zato i bude ovakvih bisera. :: :: :: May The Force Be With You! :: ::
Ne pravim se pametan, covek nije napisao cetvorka, vec Pentium cetvorka, a s`obzirom koliko spammera ima ovde koji lupaju gluposti nije mi cudno da neko ovako nesto napise... (samo se setim Pufi-a koji je lupao po 15 istih poruka) __________________ Scourge of PCBerza
:: znaš i sam da je Pentium 4 širok pojam - od tih matorih četvorki iz 2001. pa do ovih novih X4. Sve je to `Četvorka` - nema veze da li je Intel ili AMD, koliko ima jezgara, sa kojom memorijom radi i tome slično. Samo, niko nije obavestio gomilu neobaveštenih da se četvorke ne proizvode i da se `Pentium Petice, Šestice i Sedmice` drugačije zovu. Zato i bude ovakvih bisera. :: :: :: May The Force Be With You! :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.