Ako ne umes sam da sklopis racunar onda sigurno umes da izaberes monitor velicinu i cenu koja ti odgovara. moja prepuruka je samsung t220 oko 17-18 hiljada din. Za konfiguracije imas starije postove od pre nekoliko dana procesljaj malo.
to su velike pare i mozes uzeti vrh komp ako postupis kako treba.Sacekaj jos malo, veoma brzo ce pasti cene 5xxx serije , i5 ce da se ustali i sticice jos maticnih ploca za taj socket.
Uglavnom...
Sasmung T240
i5 750 3 gb ddr3 memare ati 5870
Ovo treba da trazis i pratis cene.
Ajd uzdravlje
:: :: Shta mi predlazhete kao najbolje reshenje?? :: :: 2hard raid,2 grafike,1 grafika,i7? shta i kako ?? :: :: :: Sastavite mi UBICU!! :: ::
Necu da ulazim u detalje, ovo je samo nesto okvirno, trenuto. Npr monitor ne znam dal ce odgovarati, mozda neki 16:10 bi bolje stajao, itd... Vendetta ne znam dal moze na taj socket ali nevazno, okivirna cena. Ovo je samo ako si u zurbi, ova Intel Core i5 serija je tek izasla, cenu nisu toliko velike ali bice padova. ATI 4870 fino odradjuje posao u svim rezolucijama, vredi je kupiti za taj novac, kasnije mozes josh jednu u Crossfire. Nova ATI 5XXX serija je tek izlasla, fenomenalni rezultati u vecim rezolucijama, ali su paprene sto se tice cena, tako da i tu treba sacekati, bar dok nek budu u prodaji i nVidia GTS300 serija... itd...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.