Znaci imam ovu konfiguraciju http://www.pcpractic.rs/proizvodi/desktop/3096-standard-sl215 400w napajanje. Desava mi se da se restartuje odjednom od prilike jednom u par dana, mislio sam da je virus neki,nedavno sam stavio drugi hard IDE,cini mi se da kad drlja po tom hardu dodje do restarta u glavnom kad skidam nesto sa neta na taj hard. Molim za strucni savet.
Pa prvo preskeniraj komp sa antivirusom,Malwarebytes,moze i Spybot S&D,pa onda pregledaj stanje hardova sa nekim specijalizovanim alatom za to(ima ih na hiren s boot cd-u),mozda je hard delimicno neispravan...i naravno prekontrolisi temperature,moze Everest Ultimate i sl...
KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!!
:: :: Znaci imam ovu konfiguraciju http://www.pcpractic.rs/proizvodi/desktop/3096-standard-sl215 400w napajanje :: Desava mi se da se restartuje odjednom od prilike jednom u par dana, mislio sam da je virus neki,nedavno sam stavio drugi hard IDE,cini mi se da kad drlja po tom hardu dodje do restarta u glavnom kad skidam nesto sa neta na taj hard. Molim za strucni savet.
Reci ti nama jel taj IDE hard imao OS kada si stavio na novi komp ili si iznova instalirao OS kada si stavio na novu plochu? Restarti, jednom u par dana, su se pojavljivali kod mene jer su plocha i memorija bili nekompatibilni. Ne verujem da je to sluchaj kod tebe, mozda memorija nije ispravna. S obzirom da je komp nov, problemi su moguci jer nekada treba da se preleze dechje bolesti da bi sve radilo kako valja.
Taj drugi hard nije sata nego ata. mozda je do kablova jer su bas stari sa starog kompa . Nema OS to je storage bio i na starom kompu. Znaci nije do napajanja nebi trebalo...?
koristim nod32 i adaware sa adawarom sam nasao neke viruse pa sam ih sredio sve u svemu nesto mi se i vuce komp trebalo bi da dignem windows ponovo to bi resilo valjda stvar.
prvo zapisi koji programi se sukobljavaju sa windowsom to je pod tackom 1.te programe ubrisi ili vise ne instaliraj.A ako ima mnogo crvenih i razliciti su onda NOV WINDOWS a ako je to crveno jednoili dva ,tri razlicita onda vidi tacno sta pise i po tome uraditi sta je potrebno
pa ja ne mogu da verujem kako mozes da nekom odgovaras na temu na ovaj nacin,vredjanjem i nazivanjem nekoga debilom!!! STRASNO,pa tebi treba KU*CA vise nego leba, da se resis ovog nadrkanog stava...
KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!!
:: PA OCITO je do HDD-a cim si ga nedavno stavio. Boze koliko chukanja oko ovog idiotskog problema .))) smesni ste svi ) :: :: Dete ti si debil xa0x0ax0ax ::
cash rules everything around me STRASNO,pa tebi treba KU*CA vise nego leba, da se resis ovog nadrkanog stava... :: :: KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!!
Odnesi kod xendze u ET*ON, na oporavak, mozda dobijes jos nesto :)))))) RESISTANCE IS FUTILE
:: PA OCITO je do HDD-a cim si ga nedavno stavio. Boze koliko chukanja oko ovog idiotskog problema .))) smesni ste svi ) :: :: Dete ti si debil xa0x0ax0ax ::
Meni ovo vise lici na hardversku gresku nego na softver...
1.Pre svega proveri u BIOSu da li RAM radi na predvidjenim voltazama...Ploce uglavnom po difoltu zadaju minimalnu voltazu mem.modulima,a ako je potrebna veca mora manualno da se podesi... Pusti Gold Memory test...Neka radi makar pola sata...Ako je kojim slucajem GM prijavi gresku izvadi provo mem.module ocisti im pinove alkoholom pre nego sto podjes da ih reklamiras...Pa ponovi postupak i vidi da li ce prijaviti gresku...
2.Ako imas neko drugo napajanje(po mogucstvu kvalitetnije) prikljuci ga i neka poradi malo sa njim...
3.Restart takodje moze da se desi ako procesor ne lezi lepo u soketu ili mu je iskrivljen neki pin...Mala je verovatnoca,ali ipak postoji i vredi proveriti...
Komp je star 2 meseca, imam 3 god garancije tako da ako utvrdim da je hardverski nesto problem lako cu to reklamirati, komp je low budget masina sklopljen da radi takav kakvog sam kupio,mozda je nekvalitetno napajanje pa mu smeta jedan extra hard vise :).
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.