Pozdrav strucnjacima, vidim sve strucnjaci ovde a mene ubi u pojam konfiguracija,znaci imao sam neko chudo radilo 4 god i doslo vreme za novo,treba mi masina do 300e maximum,koja ce od zahtevnijih aplikacija da tera photoshop,after(ponekad bez nekog silnog rendanja). poenta je samo da je stabilna da kuciste i napajanje budu ok.do sad sam imao asus k8n-e nvidia 6500 1gb ram hd80gb
i to je radilo ok samo malo pocela graficka da se grejhe a mene smara da to popravljam pa hocu da se obnovim,znaci ovo je radilo 4 god tiho kako bubica da ima nova ista ovakva opet bih uzeo:) znaci poenta mi je na kvalitetu (primer nek bude krs graficka al da tera min 2 god) pmagajte bas me smorilo mozganje i jurenje raznih konfi:)
Za te pare u firmam neces dobiti mnogo bolju masinu od te koju imas.Uglavnom su to konfe bazirane na ubogim komponentama i u vecini slucaja bez grafike(integrusa)ili ako imaju stand alone grafiku onda je nedaj boze.Moj savet ti je ako imas bar osnovno poznavanje komponenti da odes na oglas/konfiguracije i tamo imas za 300€ bombone od masina.Pozz
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
Odlicna AMD konfiguracija,ali moze napraviti malu izmenu-umesto LC napajanja od 550w i kineskog kucista,moze uzeti komplet LC Power kuciste sa 420w napajanjem!!! To je bar 3x kvalitetnije kuciste od Kineskog,a 420w je vise nego dovoljno za njegovu konfiguraciju koja nije neki veliki potrosac!!!
KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!!
:: INTEL Core2Duo E7300 2.66GHz,1066,3MB BOX 64bit 45nm 8563.9 :: ASUS P5QL PRO,P43,1333,DDR2 1066,1 x PCIe 2.0 x16,GLAN 6984.9 :: KINGSTON KVR 2GB DDR2 800 2149.2 :: GAINWARD ATI 3850 512MB GDDR3 5320.0 :: WD Caviar Blue 320GB/WD3200AAKS, 7200rpm, 16MB, S-ATA2 3668.5 :: NAPAJANJE LC Power 550W LC5550 V2.0 3868.5 :: KUCISTE (KINESKO) 1000di :: :: Cena: 31 500di :: :: Mislim da je INTEL bolji sto se tice tih programa za koje ces racunar koristiti :: :: Evo i jedne AMD :: :: AMD Phenom II X2 550 3.1GHz/7MB 64Bit BOX (AM3) Black Edition 8166.9 :: GIGABYTE GA-MA770-UD3 rev.2.0 PCI-e/DualDDR2/SATA2 5641.6 :: KINGSTON KVR 2GB DDR2 800 2149.2 :: GAINWARD ATI 3850 512MB GDDR3 5320.0 :: WD Caviar Blue 320GB/WD3200AAKS, 7200rpm, 16MB, S-ATA2 3668.5 :: NAPAJANJE LC Power 550W LC5550 V2.0 3868.5 :: KUCISTE (KINESKO) 1000di :: :: Cena: 30 000di :: :: :: :: :: :: :: ::
kao sto sam ocekivao pravi odgovori od pravih ljudi,slazem se i da se po firmama ne mozes dobiti mnogo toga dobrog za male pare,slazem se i za sklapanje konf a i plamenove konfikguracije deluju ok pootovo sa lc power kucistem,ostaje jos malo da izvrtim neke radnje.mnogo ste mi pomogli. Hvalaaaa:)
Zar ovo nije gubljenje vremena sto radis? Prvo smaras ljude na netu da ti daju savet a na kraju kazes odoh da izvrtim radnje, pa to si dete mogao odmah da ucinis, ljudi u radnjama bi ti slichne stvari preporucili. Ako nisi znao postoje ozbiljnije radnje u gradu gde mogu kvalitetno da te usluze jedna od njih je win win.......Ah ti ljenjivci sve zele na tacni ))) P.S. nista lichno moje se uvredis, ali ja sam u pravu poz i sretno
Oh boy,here we go again!!! Kad se svi sloze oko necega,tu je xendza da lupi kontru!!! Jbt. gde je kod tebe shut down dugme??? Zasto vec jednom ne nadjes decka(and you get some sugar) i zakopas ratne sekire sa muskarcima???
KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!!
:: :: Zar ovo nije gubljenje vremena sto radis? Prvo smaras ljude na netu da ti daju savet a na kraju kazes odoh da izvrtim radnje, pa to si dete mogao odmah da ucinis, ljudi u radnjama bi ti slichne stvari preporucili. Ako nisi znao postoje ozbiljnije radnje u gradu gde mogu kvalitetno da te usluze jedna od njih je win win.......Ah ti ljenjivci sve zele na tacni )) :: P.S. nista lichno moje se uvredis, ali ja sam u prav :: poz i sretno
kakva ljutnja dete ima preko 30 god i preslo je te decije fazone ja tebi ti meni a pogotovo da se ljutim na takve kao ti,dobro sam procitao i tvoje komentare a i ostalih tako da mi je samo bila potvrda,brojeve sam okretao da bi video ima li nesto povoljnije,znaci iste komponente iz predloga ali povoljnije...a da imam malo vise vremena stvarno bi se bavio time ali svako radi ono u cemu je dobar,pozdrav dobri ljudi pomogli ste mi \o/ xendzo izadji malo napolje i druzi se sa svetom zdravo je to,shutdown i na druzenje. pozdrav i laku noc o/
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.