Treba mi pomoc oko sastavljanja konfiguracije za druga, pa ako bi neko mogao da mi pomogne u tome bio bih mu zahvalan. Komp ce se koristiti povremeno za igranje, za filmove i muziku. Budzet kao sto sam vec napomenuo u naslovu teme nebi trebao da predje preko 500 eura. Posto ce se komp kupovati u Crnoj Gori, molio bih da se komponente biraju sa ovog sajta: datalink.me Unaprijed hvala...
MB: Asus P5Q ..116e CPU: Intel Pentium E5200 Dual Core ..59e RAM: 2GB 800MHz KINGSTON HX ..30e VGA: MSI R4830-T2D512-OC ..84e HDD: WD 640GB SATA II 16MB ..59e CASE: Frontier HA11A-BK/BK 450W ..25e MONITOR: Samsung SM 2043SN 20` ..113e
Ukupno: 486e
Evo ovo ti je jedan predlog konfiguracije, delovi su birani sa sajta koji si dao kao i cene. Ostaje dovoljno para da se uzme neki osnovni miš i tastatura.
P.S. Ako kompjuter nije prevashodno za igranje može se uzeti neka slabija (jeftinija) grafička, a razlika u ceni se može uložiti za bolji (veći) monitor.
Eeee...A ja mislio da nas u Srbiji deru za jace komponente...
Na ovom sajtu GA EX58 UD4 kosta 235 jura...Pa kod nas UD5 ne kosta toliko...UD4 je izmedju 180 i 190 evra,a i tu se neko dobro ogradio... Asus P6T DELUXE 300 evra... Core i7 920 je 273 evra....
Koje dranje...Ovo mora da je Crnogorski P*kom...
Izvinjavam se za off topic,ali sam morao ovo da prokomentarisem.
Pa vi ljudi niste u vinklu.Ako vec hocete da bacate pare javite se meni,ja cu ti za te pare doneti peske za MN.A sad ozbiljno mislim da imas dosta opcija da uzmes komp ovde i da preko kurirskih sluzbi regulises transport i u krajnjem slucaju i garanciju.Ja sam pre koji dan uzeo 4890(stara 3 meseca)za 140e.Vi ste jedina drzava na svetu koja je gora od nas.
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: @ Witche :: Hvala :: :: @ DaSickSys :: Pa ovo ti je strasno povoljan sajt mogu ti rec jer ti na nekim mjestima traze 200 E za nVidia 9800GTX, za ATI 4870 260 E :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.