Prvo napishi ZA sta ti treba komp! 35000 jako tesko sklopiti komp a da solidno radi to bi ti bila uglavnom spora mashina.....i koji windows planiras da koristish??? Ako zelis Vistu NE kupuj komp za 35000 din.
Ajde navedi za šta ćeš da koristiš komp. Da li više voliš Intel ili AMD, nVidiju ili ATi? Sa malo više informacija, nama će biti mnogo lakše da ti damo dobar predlog.
Brza sam od tebe muhahaha......bip bip ( ptica trkachica ) :) bip bip.......e DAXI obrati paznju.....s obzirom da zelis jeftino da prodjes kupuj komponente u firmi ETRON!!!! Tamo je skoro sve jeftinije za 500 dinara nego u drugim radnjama.
XENDZA,a zasto se ti u nekim postovima predstavljas kao musko a u nekima kao zensko???
KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!!
:: :: Brza sam od tebe muhahaha......bip bip ( ptica trkachica ) :) bip bip.......e DAXI obrati paznju.....s obzirom da zelis jeftino da prodjes kupuj komponente u firmi ETRON!!!! Tamo je skoro sve jeftinije za 500 dinara nego u drugim radnjama :: ::
Ma mrzi me da trazim teme,ali znam sigurno da si jednom pisao(la) u muskom rodu...mada opusti se,nisam te napadao,vec samo postavio pitanje iz radoznalosti
:: AE pls pokazi mi GDE se predstavljam kao mushko??? ::
njihov problem valjda znaju da je xendza ZENSKI nadimak
24.07.2009. 21:16
status: user broj poruka: 601
Ako ljudi tripuju to je onda njihov problem nemam ja vremena da svakome objasnjavam da nisam musko......bip bip......predjite bolje na temu i pomozite daxi :)
Eh kad bi Doca samo hteo da prica ko sve ovde koristi koje naloge koliko ih ima i sve ostalo i kako ih je provalio... ali nece Doca to da uradi...
:: Mora da te je Doca pobrkao sa nekim, pošto je bilo muških likova sa ženskim nikovima (u fazonu, koristim drugaricin nalog - koješta) :: :: :: Šefe, koji ti je vrag? :: ::
Ma mi smo muškarci ovde navikli samo da komuniciramo međusobno, znači nema suprotnog pola, pa kad onda nabasamo na neku devojku koja na kompjutere gleda na `naš` način mi se izgubimo i počnemo da je oslovljavamo u muškom rodu.
:: Ma mi smo muškarci ovde navikli samo da komuniciramo međusobno, znači nema suprotnog pola, pa kad onda nabasamo na neku devojku koja na kompjutere gleda na `naš` način mi se izgubimo i počnemo da je oslovljavamo u muškom rodu :: :: :: Šefe, koji ti je vrag? :: ::
Ukupno izadje oko 34000 Din bez kucista ,za 1000 dinara mozes da nadjes za prvu ruku i kinesko ili dodas dve tri hiljade i uzmes neko od poznatiji brendova.
P.S - Covek pita za konfiguraciju a vi spamovali temu o tome ko je musko a ko zensko!
@Autorka:hoce li onda to objasnjenje za sta ti treba i cija(Intel vs Amd)
Amandman: JBT Doco nisam znao da si spamer????????
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Evo jedne sasvim solidne konfiguracije :: :: AMD Athlon 64 X2 7850+, Black Edition, Box dual core, AM2 Cena: 5.130 din :: Biostar TA790GX A2+ Cena: 8.450 din :: 2 x 1GB DDR2 Kingston HyperX, PC800 Cena: 3.210 din :: Palit 9600GT 512MB 256bit DDR3 TV 2DVI Cena: 7.270 din :: DVD+-RW Samsung SH-S223F/BEBE Cena: 1.710 din. :: LC Power 6550, 550W ATX 2.2, 12cm fan Cena: 3.850 din :: 500GB WD, SATA2, 7200rpm, 16MB Cena: 4.490 din :: :: Ukupno izadje oko 34000 Din bez kucista ,za 1000 dinara mozes da nadjes za prvu ruku i kinesko ili dodas dve tri hiljade i uzmes neko od poznatiji brendova :: :: P.S - Covek pita za konfiguraciju a vi spamovali temu o tome ko je musko a ko zensko :: ::
Labude covek je svesno zivo bice i odnosi se i na musko i na zensko,a ne samo na muski rod.Malo se informisi pa pametnuj!
:: Zena pita,labude-ZENA :: :: @Autorka:hoce li onda to objasnjenje za sta ti treba i cija(Intel vs Amd :: :: Amandman: JBT Doco nisam znao da si spamer??????? :: :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: Evo jedne sasvim solidne konfiguracije :: :: :: :: AMD Athlon 64 X2 7850+, Black Edition, Box dual core, AM2 Cena: 5.130 din :: :: Biostar TA790GX A2+ Cena: 8.450 din :: :: 2 x 1GB DDR2 Kingston HyperX, PC800 Cena: 3.210 din :: :: Palit 9600GT 512MB 256bit DDR3 TV 2DVI Cena: 7.270 din :: :: DVD+-RW Samsung SH-S223F/BEBE Cena: 1.710 din. :: :: LC Power 6550, 550W ATX 2.2, 12cm fan Cena: 3.850 din :: :: 500GB WD, SATA2, 7200rpm, 16MB Cena: 4.490 din :: :: :: :: Ukupno izadje oko 34000 Din bez kucista ,za 1000 dinara mozes da nadjes za prvu ruku i kinesko ili dodas dve tri hiljade i uzmes neko od poznatiji brendova :: :: :: :: P.S - Covek pita za konfiguraciju a vi spamovali temu o tome ko je musko a ko zensko :: :: :: ::
Re: Re: Re: Re:Konfa za 35.000 dinara bez monitora
24.07.2009. 23:50
status: user broj poruka: 7285
U tom slucaj ti nisi svestan svoje ne svesti.Jos samo Bax-a,Sky-a i DSS-a da nazoves spamerima i mozes odmah sa Darvinom da se okacis na granu.Uzivaj
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Labude covek je svesno zivo bice i odnosi se i na musko i na zensko,a ne samo na muski rod.Malo se informisi pa pametnuj :: :: :: :: Zena pita,labude-ZENA :: :: :: :: @Autorka:hoce li onda to objasnjenje za sta ti treba i cija(Intel vs Amd :: :: :: :: Amandman: JBT Doco nisam znao da si spamer??????? :: :: :: :: :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: Evo jedne sasvim solidne konfiguracije :: :: :: :: :: :: AMD Athlon 64 X2 7850+, Black Edition, Box dual core, AM2 Cena: 5.130 din :: :: :: Biostar TA790GX A2+ Cena: 8.450 din :: :: :: 2 x 1GB DDR2 Kingston HyperX, PC800 Cena: 3.210 din :: :: :: Palit 9600GT 512MB 256bit DDR3 TV 2DVI Cena: 7.270 din :: :: :: DVD+-RW Samsung SH-S223F/BEBE Cena: 1.710 din. :: :: :: LC Power 6550, 550W ATX 2.2, 12cm fan Cena: 3.850 din :: :: :: 500GB WD, SATA2, 7200rpm, 16MB Cena: 4.490 din :: :: :: :: :: :: Ukupno izadje oko 34000 Din bez kucista ,za 1000 dinara mozes da nadjes za prvu ruku i kinesko ili dodas dve tri hiljade i uzmes neko od poznatiji brendova :: :: :: :: :: :: P.S - Covek pita za konfiguraciju a vi spamovali temu o tome ko je musko a ko zensko :: :: :: :: :: ::
necu da se svadjam sa tobom posto vidim da se branis neznanjem.Reci mi dali je spam kada 80% odgovora nema veze sa temom! Brate ti nisi nikad ni sisao sa grane posto je tebe razum mimoiso.Uzivaj
Nisi primeto pucam od ne znanja.Sto se tvoje genijalne teorije od 80% tice to se zove spontanost!Kao kada skontas da je banana ukusnija kada je oljustis.
:: necu da se svadjam sa tobom posto vidim da se branis neznanjem.Reci mi dali je spam kada 80% odgovora nema veze sa temom :: Brate ti nisi nikad ni sisao sa grane posto je tebe razum mimoiso.Uziva :: :: ::
-Tu si u pravu da pucas od neznanja zato sto rečca ne ide uz imenice i prideve s kojima srasta u složenice,primer: - neznanje, neznalica, nebriga, neprijatelj , nepoznat, neprirodan,itd. -Sve sto nema veze sa temom je spam.Znaci jeo si bananu sa korom sve dok nisi skontao(to je jedan nacin da se nauci).
:: Nisi primeto pucam od ne znanja.Sto se tvoje genijalne teorije od 80% tice to se zove spontanost!Kao kada skontas da je banana ukusnija kada je oljustis :: :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: necu da se svadjam sa tobom posto vidim da se branis neznanjem.Reci mi dali je spam kada 80% odgovora nema veze sa temom :: :: Brate ti nisi nikad ni sisao sa grane posto je tebe razum mimoiso.Uziva :: :: :: :: :: ::
Aj sad lepo iskulirajte.....vreme da se posvetite temi......E DAXI ne zaboravi da kupujes u firmi ETRON tamo su ubedljivo NAJJeftiniji.......ETRON TERON dont forget it bitch )))
Nije spam kada vecina odgovora nije bas direktno vezana za temu!!! To se zove OFFTOPIC i desava se kao neka vrsta spontanosti,bez neke lose namere...Cesto zna da ispadne i duhovito i da razveseli ljude ...cesto se desi da smo svi na forumu toliko optereceni `kompjuteraskim` temama da nam malo offtopic-a prija za promenu,ali ne offtopic-a gde se mnogi svadjaju(tako se obicno zavrsi offtopic ali ne mora da znaci da je tako uvek)Tako je bila i ova tema,malo offtopic-a nikom nije naskodilo...Spam je namerno nabijanje postova nekim debilnim odgovorima cisto u svrhu uvecanja broja poruka...Tako da razlika je velika...Evo ja sa mojih 1505 postova u kojima sam barem u polovini pomogao nekom da resi problem,posavetovao ga za nesto i sl,a u drugoj polovini postova sam ili trazio odgovore i postavljao pitanja,sticao znanja...NIKAD nisam ucestvovao NI U JEDNOJ svadji,raspravi i sl.pa evo dopustim sebi da barem ponekad kazem nesto onako offtopic... Naravno BEZ ikakve lose namere... Da li me par offtopic odgovora u odnosu na 1500(a forum pratim godinama i mogao sam imati do sad 5000 da sam hteo da spamujem) cini spamerom?
:: necu da se svadjam sa tobom posto vidim da se branis neznanjem.Reci mi dali je spam kada 80% odgovora nema veze sa temom :: Brate ti nisi nikad ni sisao sa grane posto je tebe razum mimoiso.Uziva :: :: ::
Prvo da se zahvalim Boko333 i Plamenu na ponudjenim konfiguracijama,imam windows xp, a konfa mi treba standardno za net, film, muziku ali i da moze za igranje posto imam mladjeg brata od 12 godina koga standardno zanimaju samo igre uglavnom sportskog tipa. Radije bih AMD jer sam i do sada koristila ovaj procesor i kod mene se pokazao kao dobar izbor. Nadam se da ce vam malo ovi podaci malo pomoci. Hvala xendza za Etron imacu u vidu pri kupovini.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.