Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Konfiguracije
Konfiguracije
comtrade za 199e?
STRANA 1 OD 1
go1vertiGO comtrade za 199e? 13.06.2006. 10:49 T1880

status: user
broj poruka: 2
Videh u novinama oglas za ComTrade racunar od 199e sa PDV-om, a planiram da kupim drugu masinu za internet, office i slicno, pa bih da cujem vase misljenje o ovoj konfiguraciji?

Cuo sam razne price o comtrade-u...od toga kako deru kozu sa cenama, kako ne mogu da se otvaraju masine (gubi se garancija), iz licnog iskustva znam da im prodavci nemaju pojma :) itd ... a sa druge strane sam cuo da su im kvalitetne komponente (pre svega kuciste i napajanje) i da se ne kvare...valjda zato i daju 2 godine garancije...

elem... jel mislite da je ovo ok konfiguracija za te pare?
Ili preporucujete nesto drugo... ali gotovo, posto ne mogu da se smaram da sklapam sam...

pozdrav,
go.vertiGO
go.vertiGO
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
ludi ... 13.06.2006. 22:03 #6420

broj poruka: 568
a kako mi da znamo da li je ta konfa isplativa za te pare kad nam nisi dao ni specifikaciju ni link ka istoj ???

Licence to kill

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Garson Re: comtrade za 199e? 14.06.2006. 00:59 #6423

broj poruka: 736
:: Videh u novinama oglas za ComTrade racunar od 199e sa PDV-om, a planiram da kupim drugu masinu za internet, office i slicno, pa bih da cujem vase misljenje o ovoj konfiguraciji
::
:: Cuo sam razne price o comtrade-u...od toga kako deru kozu sa cenama, kako ne mogu da se otvaraju masine (gubi se garancija), iz licnog iskustva znam da im prodavci nemaju pojma :) itd ... a sa druge strane sam cuo da su im kvalitetne komponente (pre svega kuciste i napajanje) i da se ne kvare...valjda zato i daju 2 godine garancije..
:: elem... jel mislite da je ovo ok konfiguracija za te pare?
:: Ili preporucujete nesto drugo... ali gotovo, posto ne mogu da se smaram da sklapam sam..
:: pozdrav,
:: go.vertiG
Ako je samo za internet, office i slicno (muzika, filmovi) i ako ima 2 god. garancije onda se svakako isplati shta god da je u pitanju.
blayv Re: Re: comtrade za 199e? 14.06.2006. 03:19 #6425

broj poruka: 4
ako tamo kosta 199, onda sigurno ima da se nadje i za manje na drugom mestu. mozda sam ja ogorcen, ali to ima veze sa licnim iskustvom
blink182 re: comtrade za 199e? 14.06.2006. 12:21 #6430

pogledaj na https://www.silicon.co.yu, imaju jeftine konfiguracije
pdragon Nisi bas daleko od... 14.06.2006. 14:49 #6435

broj poruka: 28
Kao prvo u svakoj radnji postoji neko ko je strucan da ti odgovori na svako pitanje vezano za racunar. Naravno ima i onih koji pojma nemaju, zavisi u kom shop-u si bio i na koga si naleteo.
Kao drugo masina je za te pare odlicna. Ono na sta moras da obratis paznju je to da comp nema opticki uredjaj, OS, monitor... Kad sve to stavis na papir komp te izadje oko 350e. Ako je ta cifra OK za tebe onda ti toplo preporucujem ovu konfiguraciju.

Customer support!!!

ludi ... 17.06.2006. 10:10 #6465

i nemoj da uzmes crt ako ces da siljis oci i da citas text

Licence to kill

Mladenk Re: comtrade za 199e? 20.06.2006. 16:56 #6574

broj poruka: 89

:: Videh u novinama oglas za ComTrade racunar od 199e sa PDV-om, a planiram da kupim drugu masinu za internet, office i slicno, pa bih da cujem vase misljenje o ovoj konfiguraciji
:: Cuo sam razne price o comtrade-u...od toga kako deru kozu sa cenama, kako ne mogu da se otvaraju masine (gubi se garancija), iz licnog iskustva znam da im prodavci nemaju pojma :) itd ... a sa druge strane sam cuo da su im kvalitetne komponente (pre svega kuciste i napajanje) i da se ne kvare...valjda zato i daju 2 godine garancije..
:: elem... jel mislite da je ovo ok konfiguracija za te pare?
:: Ili preporucujete nesto drugo... ali gotovo, posto ne mogu da se smaram da sklapam sam..
:: pozdrav,

ne znam da li imas nesto slicno negde za te pare al masinici nista ne fali
http://www.comtradeshop.com/racunar199.aspx
samo moras da doplatis za optiku ;)
KaiserSoze pazi 20.06.2006. 17:02 #6576

to je mashina koja ima 3 godina garancije i ne mozes je kupiti nigde za te pare, sem kod njih.
svuda su firme pred pucanjem koje se bave it-om, zato je cena oborena, standard je stari 478 celeron.
vredi te novce svakako.
dodaj samo jos 256 rama i uzivaj
go1vertiGO kupio! 21.06.2006. 15:01 #6614

Kupio sam prekjuce ovu konfiguraciju i prezadovoljan sam!
Nije ukljucena nikakva optika i monitor, tako da to sve skupa izadje oko 320e sa LG 17" ravnim monirtorom i DVD playerom.
Masina je stvarno super za te pare. Posto je sad svez operativni sistem na njoj, cak se brze dize nego na mom Athlonu 64 3000+ sa 512 rama :)

Pogledao sam malo po ostalim firmama i nisam nista jeftinije nasao, a jos je ovo brend sa garancijom...
Moje preporuke!!!
go.vertiGO

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647009.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs