Cooler Master Elite 332 Cooler Master Thermal Master 420W Asus M2N68-AM Asus EN8600GT TOP 256MB DDR3 ili Asus EN9500GT TOP 512MB (???) Asus 19` 198S Asus DRW-2014S1T Bulk AMD Athlon X2 7750 Clack Edition Geil 2x2GB 800MHZ CL5 (GX24GB6400DC)
Konfa ce sliziti za net, filmove, muziku i neko sitno igranje... sve to izadje oko 35500 (zavisnost cene od grafe jako mala)!
ne pise ti koji ti je hdd... konfa ce ti biti ok za``sitno`` igranje i gledanje filmova,to sigurno.....samo sto to sitno cas posla shvatis da ti treba da ne bude sitno....ipak,cini mi se da za te pare mozes da dobijes nesto bolju makinu.....ali ako nemas neke zahteve,tj ako su ti ovakvi kao sto si naveo,to ce ti potpuno zadovoljiti tvoje potrebe....e da,ja bih ipak uzeo 8600gt....bez obzira na to sto 9500 ima vise rama...
u ceenu je uracunat HDD samo nisam napisao... WD Caviar 250GB Blue 8MB Cache
Pazi ako mozes da mi sastavis konfu za tu lovu sa monitorom i ostalim stvarima probaj, uvek sam raspolozen za neke predloge... pa ako mi se svidi svidi...
Ali pazi limit ti je 36000 za sve to! Ni paru vise... da je covek raspolozen da doda jos 4 hiljade bila bi komplet AMD konfa sa 4770 i Asus M2N68-CM i OCZ ram 4GB ATi Edition!
Reci tom liku, da doda jos para za neku jacu grafu, i za ipak WD 320GB, a ako ce da koristi komp za muziku i filmove, onda mu ubaci sto veci hard, i sta ce mu 4GB rama, pogledaj na MSN nesto sam ti napisao :).
8600GT ? Zašto ? U tom cenovnom rangu Radeon 4670 (DDR3 i naročito DDR4) mu skrši kičmu u svakom pogledu. Manje se greje (drastično), kvalitetnija štampa, Sjano hlađenje (naročito na ASUS modelu), native HDMI, brža kartica. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
mism 4670 je daleko bolja grafika...ali ovde je napisao da ima opciju izmedju 8600gt ili 9500gt....samo iz toga razloga....znaci o odnosu te dve karte.....koje su pomenute....naravno da nece praviti problem....radice svejedno,dal je ati ili mnvidia grafika....samo sto ce ovaj ati raditi bolje....Bax je tu u pravu....
Od nVidia-e prva kartica koju ima smisla pazariti je 9600GSO, sve ispod, 9500 i 9400 su useless krševi. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Dobro rece, clack edition :: :: Ma za te pare je i vise nego dobro.. :: _________________ :: Scourge of PCBerza :: :: :: AMD Athlon X2 7750 Clack Editio :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.