Opredelio sam se za jednu nadogradnju masine, i to sledecim komponentama: CPU - Intel Pentium Dual 940 (3.2GHz) Ploca- Asus P5WDF2-WS Memorija- Kingston DDR2-x PC 6000;cl4;1GB (dva kom.)=2GB Grafika- XFX GF Nvidia 7950GX2;1GB; 1550/570MHz;DDR3
Inace masinu cu koristii za obradu muzike, videa, graficka obrada-Photoshop i igre.
Trebali sta ovde menjati, da bi dobio maksimalne performanse iz ovoga tj. da PC bude stabilan,da fercera sve sinhrono.
komponente su kvalitetne, radice ok bez problema. zasto uopste postavljas takva pitanja kad vec znas odgovor? ne moras se hvaliti novokupljenom konfom...
Posto vidim da su ti sve komponente vrhunske, onda bih mogao da ti preporucim da zamenis memoriju, tj. da uzmes crorsair ili geil jer su bolje od kingstona!!!
:: Opredelio sam se za jednu nadogradnju masine, i to sledecim komponentama :: CPU - Intel Pentium Dual 940 (3.2GHz :: Ploca- Asus P5WDF2-W :: Memorija- Kingston DDR2-x PC 6000;cl4;1GB (dva kom.)=2G :: Grafika- XFX GF Nvidia 7950GX2;1GB; 1550/570MHz;DDR :: :: Inace masinu cu koristii za obradu muzike, videa, graficka obrada-Photoshop i igre :: :: Trebali sta ovde menjati, da bi dobio maksimalne performanse iz ovoga tj. da PC bude stabilan,da fercera sve sinhrono :: :: Pozdra Predpostavljam da mashinu uzimash u Americi , s obzirom na XFX grafiku. Mashina je odlicna, mada bi mozda mogao da uzmesh neki AMD X2 4400 AM2 (s obzirom da su dual core AMD-ovi jaci od Intel-ovih) , nForce 590 SLI plocu, i Corsair ili OCZ DDR800 memoriju. Graficka je opasna, fabricki overklokovana sa 500/1200 na 570/1570.Jedino shto je preko 100$ skuplja od ostalih.Ali ako pare nisu problem onda je XFX pravi izbor.
moj ti je savet ne uzimaj asus, ja sam se zenuo, a zatim moj drugar, ploca mi pishti i ne pruiznaju mi garanciju, kazu ali radi ispravno. INTEL pravo reshenje i najbolje
:: :: :: :: moj ti je savet ne uzimaj asus, ja sam se zenuo, a zatim moj drugar, ploca mi pishti i ne pruiznaju mi garanciju, kazu ali radi ispravno. INTEL pravo reshenje i najbolj
A sta to fali ASUSovim plocama? ASUS je jedan od najboljih proizvodjaca maticnih ploca. Odlican ti je izbor komponenti, samo bih, da sam na tvom mestu, umesto Kingstona uzeo Corsair, Geil ili OCZ
Pa da je Intel naj bolje resenje ne bih rekao , da nema AMD-a jos bi se vozili na super brzom P3@~1GHz. Šalu na stranu ali stvarno treba uzeti u uobzir AM2 platformu, što se memorije i ploce tice previše naduvani brendovi . Asus pravi odlične ploče , ali pravi i krševe i to kakve!!! Grafika je posebna priča koliko god budeš pazario jaku kartu za kratko vreme će izaći još jača.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647009. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.