Iz licnog iskustva i iskustva nkoliko prijatelja koji se bave racunarima MSI i GA imaju ubedljivo najveci broj otkaza, nevezano koliko se prodaju, GA mnogo vise od MSI ali je procenat odprilike fifti-fifti na isti broj prodatih komada.
kao sto ti rece covek... kupi za 120e isplati se ! Jos ako imas 17 ili 19 moniotr, zamenis grafu za 4770 i malo CPU OC do nekih 2.8-3.0ghz u principu skoro svaki ide do 3ghz taj 21xx serija. igraces igre bez problema. Cak mislim da i to kilavo Pakom 420W neznam sta je ali ako je kinez i on bi izdrzao 4770 na granici, ali moguce je da su stavili i neki CM 420W onda nemas problema.
Ne treba mi jaca grafika. Komp mi sluzi za programiranje, internet , filmove. Do skoro mi je i stari zavrsavao posao. Mogu da uzmem uz komp i polovan monitor Asus VW222S za 100e. Star 7-8 meseci. Da li zbog 2ms vredi polovan toliko.
Ne znam da li vredi toliko polovan, ja mislim da ne vredi, ali neka jos neko kaze svoje misljenje...
Sto se tice vremena odziva, sve ispod 8 ms je dobro, za 2, 3 i 4ms nema realne potrebe,jer svakako ti okom to nemozes da primjetis...
Tih recimo 2ms ti je GTG (Gray to Gray), a za odredjene nijanse boja treba i do 4 puta vise vremena (koliko se sjecam, ako grijesim, neka me neko ispravi), 2ms*4 dodje 8ms, sto znaci da u sekundi taj monitor u najgorem slucaju ima 125 slika !
SONY VAIO VGN-FW285J
:: Ne treba mi jaca grafika. Komp mi sluzi za programiranje, internet , filmove :: Do skoro mi je i stari zavrsavao posao :: Mogu da uzmem uz komp i polovan monitor Asus VW222S za 100e. Star 7-8 meseci. Da li zbog 2ms vredi polovan toliko.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.