e sad ovako da se izvinim svim onima koji su se nervirali oko teme konfa za 50.000.jbg kad dajes svima USER a nemaju pojma ni da postave temu sad sam promenio sifru tako da nema problema.procitao sam sta ste pisali e sad ovako:
treba mi za drugara komp do 50.000 din. sa monitorom od 22` najbolje da je samsung.prevashodno za igre,muzika,film itd neka to bude na AMD platformi i nvidia grafom to je za mene nekako najbolje sad opet ako neko ima bolje resenje trenutno nek napise.pozz i oprostite za prethodnu temu ima svakakih ludaka :D
Kućište i optički uređaja po izboru To je negde oko 500 eura sa monitorom
ili
Intel Dual Core E7400 2.8GHZ Asus P5QL 2x1 GB Kingston ddr2 800 CL5 Ati Radeon HD4770 (bilo koji proizvodjac gainward...) WD5000AAKS 500GB 4860din LC Power 914b 550W 5180 din (ovo kuciste u sebi ima LC Power napajanje od 550W koje je dobro za tu konfu) DVR RW po izboru Ukupno oko 40000 din i ostane ti oko 10000 za monitor, moze da posluzi BenQ G2200HDA 22` ili Prestigio P3222W 22` (kojeg licno imam i zadovoljan sam njime).
:: Intel Dual Core E7400 2.8GHZ :: Asus P5QL :: 2x1 GB Kingston ddr2 800 CL5 :: Ati Radeon HD4770 (bilo koji proizvodjac gainward...) :: WD5000AAKS 500GB 4860di :: LC Power 914b 550W 5180 din (ovo kuciste u sebi ima LC Power napajanje od 550W koje je dobro za tu konfu :: DVR RW po izbor :: Ukupno oko 40000 di :: i ostane ti oko 10000 za monitor, moze da posluzi BenQ G2200HDA 22` ili Prestigio P3222W 22` (kojeg licno imam i zadovoljan sam njime) :: :: ___________________________________ :: :: Oh drat these computers, they`re so naughty and so complex, I could pinch them. :: ::
Kakav bre crni Gigatron? Jesi lud? Izlgeda da nisi citao par tema pre nekog vremena gde su mnogi, a i ja sam koliko se secam bio medju njima, kritikovali datu firmu a i neke druge. Zaboravi na gigratron, idi u Microsystems, mozda Imtel, eventualno Atom, mada sa ovom zadnjom nisam imao susreta, nego navodno imaju svasta u ponudi. Ali sa onom prvom su mnogi imali mozda cak i najbolja iskustva, a ja sam uzeo cak 2 konfiguracije koje me sluze xtra. Uljudni su, kulturni, prijatni, daju poneki savet, svaka preporuka. I ne, ne radim za njih, cak se i ne bavim hardverom tako da ne pomislis nesto:) Usput, imaju najvise komponenti na jednom mestu
life`s a bitch...and then you die.
:: :: :: :: :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: MB ASUS P5QL S :: VGA ATI RADEON HD4670 1GB ME :: INTEL CORE2DUO E7400 2,8GH :: MEM 4 GB DDR2 800MHz Silicon Powe :: WD HDD 1TB SATA I :: DVD RW Blac :: Kuciste ATX Tower 450W BLAC :: Monitor ACER TFT 21,5` ` - WIDE - FULL H :: 5.1 Ch. Sound Blaster OnBoar :: TASTATURA PS/2 BLAC :: MIS PS/2 OPTICA :: :: nadjoh u gigatronu gotove konfiguracije cena : 53.500
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.