grafika je ok ali da je sa 512 mb i da ima dobro hladjenje, hard disk od 640 gb, napajanje iz tog kucishta bi moglo biti malo bolje. Koliko love treba da dash za ovu konfiguraciju?
oko 52000 dajte neku bolju konbinaciju, meni treba, dobar procesor, maticna (da ima eSATA), i graficka. da se prvenstveno korist za graficke prorame, corel adobe, premier!!!!i
Koliko vidim ta 4850 kosta tricavih 16000, za 15100 dinara imas GTX260 216P koji je mnogo brzi od tog ati-ja, onda naravno moras da dodas pare za jace napajanje pa imas kombinaciju TT Soprano RS101 Window (mnogo lepo kuciste) i OCZ Stealth XStream 500W ova kombinacija kucista i napajanje je oko 10 000 dinara.
ok hvala, da za plocu cu sigurno da razmislim da li je dobar procesor i graf? i sa kojim intelovim moze da se proredi, i da li je bolje uzeti intel ili amd trenutno?
:: :: :: :: ok hvala, da za plocu cu sigurno da razmisli :: da li je dobar procesor i graf? i sa kojim intelovim moze da se proredi, i da li je bolje uzeti intel ili amd trenutno ::
Bolje je uzeti brzi, u ovom slucaju Intel... AMD uzmi samo ako si na budzetu... __________________ Scourge of PCBerza
:: :: :: :: ok hvala, da za plocu cu sigurno da razmisli :: da li je dobar procesor i graf? i sa kojim intelovim moze da se proredi, i da li je bolje uzeti intel ili amd trenutno ::
Skloni tog MSIa i bolje zabodi Biostar TA790GX ili čak ASUS M4A78-E. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Ploča asus ili biostar, msi zaobiđi a što se tiče grafike preporučujem ti za iste pare 4870 sa 512ddr5 memorije, brža je dosta (i toplija, naravno) @bax2003 Da mu malo opišem kako mi se crveni servis od MSI-ja (i to novih, imam i taj model)
Shit happens
:: :: Skloni tog MSIa i bolje zabodi Biostar TA790GX ili čak ASUS M4A78-E :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: ::
Jao samo tiću, sve plavo - crveno.......ja ne bi ni jedno ni drugo.....
Nego jel se oladio onaj Gainward sa onom 12-icom ? Možda se 4870 zbunio kad je video da ga zabadaš pored E4400, pa veli je_i ga sad moram sve sam da radim..... _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Ploča asus ili biostar, msi zaobiđi a što se tiče grafike preporučujem ti za iste pare 4870 sa 512ddr5 memorije, brža je dosta (i toplija, naravno :: @bax200 :: Da mu malo opišem kako mi se crveni servis od MSI-ja (i to novih, imam i taj model :: :: Shit happens :: :: :: :: :: Skloni tog MSIa i bolje zabodi Biostar TA790GX ili čak ASUS M4A78-E :: :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: :: ::
E da, u full opterećenju se ne greje više od onoga što si i sam video u leru, odlično je rešenje ako se ne menja originalan hladoje
Shit happens
:: :: Jao samo tiću, sve plavo - crveno.......ja ne bi ni jedno ni drugo.... :: :: Nego jel se oladio onaj Gainward sa onom 12-icom ? Možda se 4870 zbunio kad je video da ga zabadaš pored E4400, pa veli je_i ga sad moram sve sam da radim.... :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: Ploča asus ili biostar, msi zaobiđi a što se tiče grafike preporučujem ti za iste pare 4870 sa 512ddr5 memorije, brža je dosta (i toplija, naravno :: :: @bax200 :: :: Da mu malo opišem kako mi se crveni servis od MSI-ja (i to novih, imam i taj model :: :: :: :: Shit happens :: :: :: :: :: :: :: :: Skloni tog MSIa i bolje zabodi Biostar TA790GX ili čak ASUS M4A78-E :: :: :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: :: :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: :: :: :: :: ::
A koji je intel u tom cenovnom rangu brzi od navedenog AMDeke? Da nije mozda C2D 8400, al za malo...
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Bolje je uzeti brzi, u ovom slucaju Intel.. :: AMD uzmi samo ako si na budzetu.. :: _________________ :: Scourge of PCBerza :: :: :: :: :: :: :: :: :: ok hvala, da za plocu cu sigurno da razmisli :: :: da li je dobar procesor i graf? i sa kojim intelovim moze da se proredi, i da li je bolje uzeti intel ili amd trenutno :: ::
To, ta grafa je brza od 4870 za nekih otprilike do 10%, samo vidi da li je imaju na stanju i problem ce biti napajanje nisam siguran da li ce moci da drzi taj CM od 420W, ali zato sam ti gore stavio kombinaciju sa 500W napajanjem koja bi to trebala da izdrzi. Pozdrav!
:: gile mislis na ovu graficku :: :: :: GAINWARD VGA - PCIE - GTX260-896-TV-DD-GS VGA PCI-E 896MB GDDR3 GeForce GTX260 55nm 216SP, G.Sample, Core 625+ MHz, Mem 2.2+ GHz,2xFan, 2xDVI, GeForce with CUDA
Masina je blagi ocaj a po sastavu me podseca na `extra`povoljne zveri iz Forum racunara.Ovo uopste nije na tvoj racun jer si ti ljudski pitao,i ako te interesuje moje misljenje pusti cu ti posle na mail.
@Daum:Gde je to Intel bolji?,prosvetli me majke ti.Dali vecina vas razmislja ili vam je samo broj(spam)postova bitan.
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
Ako ces da klokujes onda uzmi neku bolju plocu (kuca se od temelja gradi) i eventualno PII-920 jeste slabiji ali ce on kao i PII-940 stici do istih frrekvencija na nekoj boljoj ploci, na toj sa 770 chipsetom verovatno neces dostici frekvencije koje bi mozda dostigao na nekoj 790 sa sb 750. I naravno memorije nikad dosta, pogotovu sto si se odlucio za X4 procesor a MS Glista ili Win7 (64 bit) vole vise memorije.
uzalud 100 put posavljeno pitaje . Da li ovo vredi uzeti?
28.06.2009. 14:50
status: user broj poruka: 77
Proc amd phenom I 940 am2+ 16732din mat: Asus mb M4A78 PRO 780G/SB 8476din GRAF: VGA SAPPHIRE ATI RADEON HD 4870 1GB DDR5 14553 din DDR: GEIL B.DRAGON 2X2GB 5362 din KUSISTE TERMAL TAKE soprano rs101 4190 din nap: OcZ 500w stealthXstream 5765din
Ne znam jedino mozda da napravis rokadu sa grafickom .CPU ti je ok ,sve je tip top .ako nemas neke velike potrebe za grafikom ,mozda ipak da ostanes na tvom prvom predlogu t.j na 4850 ,ne znam sta kaze Bax za saphire 4870 da li bi mu legla kako treba.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.