Ljubazni forumasi da li mi mozete preporuciti delove samo za kuciste i tastaturu i misa ali tako da zadavolje neke uslove. Ne stremim 4 core procesorima niti 4gb rama, dosta je 2 i 2. Tastatura i mis obicni opticki, zicani ali da su microsoft, logitech, saitek do 20-30 evra. Monitor ne treba ni za jednu.
AMD konfa: da ima Ati grafu da moze da se fino igra i u buducnosti, 800Mhz memoriju, ploca da ne bude luks ali da ne bude ni neki prcvoljak, kuciste i napajanje u jednom (kakvo je napajanje od 420w uz CM elite 332? Koliko daje struje na 12 volti?), jedan disk 250-320gb, dvd rezalo. To da je oko 300 evra
Intel konfa: da ima c2duo, nvidia grafu isto za igranje, solidnu plocu ne jacu od p45 nista luks ali pune velicine, da ima 2 diska 250-320 za raid, da je memorija 1066 (koja bi pasovala uz procesor i plocu, koji brand a da radi na 1066 bez mucenja). Kuciste neko obicno ali sa firmom na sebi i napajanje posebno do oko 500w nista skupo ali bolje od onih sto su u CM i LC kucistima. To da je oko 500 evra
Nadam se da zahtevi nisu preteski i molim za pomoc! Hvala
Po meni je bolje da za te pare umesto 2x320GB stavish jedan WD 1TB 32MB. Moze umesto napajanja LC POWER da ide OCZ 500W - 5500din, ali vidim da je esses napisao da kosta 50e...
dodao jos na svaku 100 evra pa me zanima da li je sve to u redu, pratio sam vase predloge:
AMD (400):
A64 X2 7750 Black Edition, stock Asus M3A78 Pro Pioneer 216D 2x1GB DDR2-800 Kingston KHX ili OCZ Gold XTC ili BlackDragon PowerColor ATI 3850 512MB ili Sapphire 4670 512MB Logitech, Microsoft ili Saitek mis i tastatura CM Elite 332 420W kuciste Seagate Barracuda 320GB ili WD Caviar AAKS
INTEL (600):
C2D E7400, BOX Asus P5Q-E Pioneer 216D 2x1GB DDR2-1066 Transcend AxeRam ili Geil Ultra mis+tastatura Logitech Kuciste TT Soprano Napajanje OCZ StealthExtreme 500W ili TT 500W Palit 9800GT Super ili Asus 4850 512MB TOP (na itsvetu slicna cena) 2x320GB WD caviar AAKS ili ST Barracuda
Preporucite mi neke sigurne radnje, koje imaju dosta ove robe i da su povoljne. Hvala jos jednom na svoj pomoci.
CM Elite kuciste sa 420w napajanjem, to u njemu je takav krs od napajanja da je to nevidjeno. Thermal master napajanje,Cooler master samo lepi nalepnicu, slabo na granama, nepouzdano....Za te iste pare moze da se kupi osetno bolje LC power 914B kuicste sa 550w napajanjem za tih 50e...Nema ni ono 550w bas ali je mnogo bolje od napajanje nego u cm elite kucistu koje bih izbegao u sirokom luku. AKo se bas stedi, opet je bolje kupiti bilo koje LC power kuciste sa 420w ili vise cene su od 35e pa navise do 50tak za ovo 914B...Naravno ako se ima vise para moze i nesto bolje da se kupi...
Znas li koji je model napajanja u tom LC 914b koje se naziva Pro-Line?
Koje radnje preporucujete za povoljno a sigurne i da imaju dosta opreme za naruciti?
:: CM Elite kuciste sa 420w napajanjem, to u njemu je takav krs od napajanja da je to nevidjeno. Thermal master napajanje,Cooler master samo lepi nalepnicu, slabo na granama, nepouzdano....Za te iste pare moze da se kupi osetno bolje LC power 914B kuicste sa 550w napajanjem za tih 50e...Nema ni ono 550w bas ali je mnogo bolje od napajanje nego u cm elite kucistu koje bih izbegao u sirokom luku. AKo se bas stedi, opet je bolje kupiti bilo koje LC power kuciste sa 420w ili vise cene su od 35e pa navise do 50tak za ovo 914B...Naravno ako se ima vise para moze i nesto bolje da se kupi.. :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.