Umesto te ploce bi stavio ASUS M2N68-AM a sto se tice tog procesora to si video na berzi u rubrici komponente,taj procesor ne postoji u prodaju,bar nije postojao kad je meni trebao pre koju nedelju!!!
Da. Naravno, sve sam ovo naso na berzi. Stoji da procesor ima kod Sea & Sky, a danas nisam uspeo da ih dobijem na tel., verovatno ne rade subotom. Ukoliko nema kod njih, onda ide najjeftiniji X2 koji nadjem.
AMD Athlon 64 X2 7750+ Dual-Core 2.7GHz/3MB 64Bit BOX (AM2+) Black 5130.00 i tu tvoju maticnu...
Znaci, davati 4500din na kuciste, a uzimati skart masinu, je podpuna gluposh... uzmi lepo ovo LC POWER napajanje, koje je dobro i neko kinesko kuciste, po izboru... a taj novac koji pretekne (2000) dodaj na procesor...
Zato sto mi jaci CPU i MOBO ne trebaju za ove potrebe i tu vidim prostor za ustedu, a to kuciste mi upravo takvo treba! Znaci, mali, relativno lep desktop, sa solidnim napajanjem.
Svi atloni su odlični. LE1600 ima 512 keša i radi na 2,4ghz (ako se dobro sećam) i ništa što ne zahteva procesor sa dva jezgra neće raditi sporije sa 1600 u odnosu na 3600+ jer i taj dvokorac ima 2x512 keša. Pouzdano tvrdim jer imam u servisu oba procesora. Čak 3d mark 2003 daje veći skor sa običnim atlonom nego sa dvokorcem jer koristi 1 jezgro a 1600-ka ima veći klok
Čekić je izmislio sve ostale alate
:: Zato sto mi jaci CPU i MOBO ne trebaju za ove potrebe i tu vidim prostor za ustedu, a to kuciste mi upravo takvo treba! Znaci, mali, relativno lep desktop, sa solidnim napajanjem :: :: Inace, kuciste ima po toj ceni da se nabavi :: :: @servisp :: :: Kakav je taj LE1600 u odnosu na 3600+ X2 ::
Mislim da gresis, ali nema veze, ti kupujesh a ne ja.... Znash kako se kaze `vazno je sta je u kucistu, a ne kako ono izgleda`... Ja sam za 1000din uzeo super kuciste, veoma lepo, slicno CM Elite 332... Znaci po meni je bolje staviti ovaj E5200... Kasnije dodash josh 2GB rama i tu ATI 4670 i dobijesh dobru gejmersku masinu...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.