2. Koji lap top preporucujete za nju oko 40 000 din s obzirom da na njemu slusa muziku, gleda filmove, krstari internetom i radi u Office paketu... Dakle nista zahtevno... A da, rekla je da joj je ipak bitan i dizajn (veliki je esteta, sta da se rad... :) )...
5-6000 din. A posto je estetika u pitanju sedite pa pregledajte notebook-e po `ovaj je lep` kriterijumu - svi ce da rade posao. Dell, HP, FS, Asus, Acer... svi imaju po nesto u tom tvom cenovnom rangu.
Kad suzis izbor na par modela javi se da ti ovde izbistre izbor...
ja sam juce uspeo da prodam svoj stari komp za 100e, masina je bila: AMD Athlon 2500+ @default 1.84 GHz Gigabyte K7 triton 2x256 MB rama Asus 9200SE 128 MB grafulja Maxtor 80 GB DVD RW pioneer CD RW LG kuciste i napajanje normalno kinesko 350w monitor Samsung Sync MAster 793df cini mi se i normalno tastatura, mis, zvucnici i 56k modem
onda sam ja moj poklonio za 5000. Cel 2400, Gigabyte MB (SiS), 512 Kingston, MX 440, 40HDD, Combo, kuciste. Ali je i otisao za dva dana i nije vredelo sto sam napisao da necu da se pogadjam (trazio sam 60)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.