sve u svemu vrhunska masina,jedina manje vise zamerka ti je grafika :D tj da obrazlozim,ako ti je vetj serverska masina nemas potrebe da stavljas high end GPU,bolje ulozis pare u brzi hard ili vise rama,sem toga sve u fullu ziveo matori .)
Kad Inspiracija Cuti, Razum Se Brzo Zamara... Roger Zelazny - Cronicles Of Amber rampaGe. Dusan D.
Sasvim ok masina, ali ako hoces striktno server trebao si Xeon, bolji je za servere od tih home procesora, Xeon je dizajniran za servere, a Core i7 i ta kompanija za home aplikacije, a grafa je sasvim ok.
Nadji nesto sa integrisanom, pasivno hladjenom grafikom... To je masina koja treba da radi 24/7/365 i koja nece imati monitor (najcesce) Sta ce ti onda jos jedan venitlator i jaka grafika da greje masinu, trosi struju, greje i skuplja prasinu? Jos mi se cini po slici da je ova i overklokovana...
ja bih pre to nazvao workstation masinom. Server nekako kontam kao drugaciju konfu, kao sto su ljudi vec rekli. Bio bih ljubomoran sto ja nemam takav komp da nisam presao na lapove...
:: ja bih pre to nazvao workstation masinom. Server nekako kontam kao drugaciju konfu, kao sto su ljudi vec rekli. Bio bih ljubomoran sto ja nemam takav komp da nisam presao na lapove...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.