Ma znam, imam ga ja vec kuci, ali kada za 200 dinara manje moze Q8200, zasto ga ne bih uzeo, a razlika u igrama je u korist E8400 5%, a OC se nece koristiti, zato mislim da je Q8200 ipak bestbuy za ovu kombinaciju.
Pozdrav!
:: Mislim da je taj proc daleko od best buy-a :: Mislim da bi ti posao zavrsavao neki e8400 :: :: - - - - :: `Symbian - Restart svakodnevnica` - - -Crnogorac, preprodavac mobilnih telefon :: ::
Samo je taj CPU kveščn. Ako ti znače nešto 4 jezgra, da, ako ne -> markopvict. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Procesor je ok ja imam q6600 i prezadovoljan sam. Tako da ce tebi ovo cudo da jede. Graficka pa nisam bas ljubitelj ATI graficke karte, mozes neki 9800 gt ili 250. to ce ti iznositi par hiljada vise ali ces manje razmisljati. Ja imam 8800 gts vec dve ipo godine i da ti iskreno kazem jos rade sve igrice razvaljuju, a da ne pricam kako mi lepo radi MAYA. Memorija - stavi Geil memoriju 2X 2GB. ostalo je ok, naknadno ako ti zafali stavices i veci hard za sada je ok, ali ako mozes da sakupis pa turi 1T. Sve u svemu sakupi 60.000 i uzivaj.
Sve je to OK, graficku ne trebas mijenjati za 9800GT jer je sigurno jaca od nje, a opet slabija od GTS250 koja kosta dosta vise! Ta 4770 je u klasi sa 8800GTS 512, a od starih G80 GTS karti je jaca...
To sto ovaj kolega `metalpirat` ne voli ATI nema veze sa tim koja je graficka brza ili bolja...
Sto se tice memorije, mozes da mijenjas a i ne moras, mislim da ne nije nikakva bitna razlika izmedju HyperX i Geil memorija, obije su kvalitetne...
Sto se tice HDD, taj je koliko znam sada najbolji sto se tice brzine i isplativosti, odlican disk, jedino sto bih ti prepuruo da takva dva stavis u RAID ako vec budes kupovao jos jedan...
Neki Phenom II 920 ili jos bolje 940 (sada je oko16000 dinara) sa odgovarajucom plocom ima za dorucak da izedu tog C2Q. Ako se ipak prelomis za tog Phenoma imaces sve od AMDeke i to ti je to.
Pusti ti one `frizere` koji o koriscenju racunara ne znaju ama bas nista i kojima je jedina svrha racunara 3D mark zato sto je jedino sto umeju da jure MHz.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.