Imam vec jedan Samsungov od 750GB hteo sam jos jedan pa da instaliram jos jedan sistem da budu odvojeni. I jos nesto u vezi kulera ako moze da stane u Thermaltake Soprano 101 sa stane imam ventilatore.
Postavljao sam slicne teme bezbroj puta, i svi su mi rekli da je CM Hyper 212 - 30e , zakon sto se tice vazdusnog hladjenja. Znaci to da uzmes. Zauzima 16cm od socket do naspramne stranice, tj ako imash neko kinesko kuciste nista od toga. Ako ne moze da stane moja preporuka je Cooler Master GEMINI II S - 30e. Sto se tice HDD-a, ja ima 2 x WD 320GB SATA2 16MB, znaci po meni Wester Digital nikako, kad optreretim HDD on krci, e sad to krcanje nije toliko jako i ne smeta toliko, ali se ipa cuje. Pogledaj WD Caviar 640GB/WD6400AAKS,7200rpm, 16MB,S-ATA2 - 5500din, svi kazu kako su prezadovoljni njime, i moj drug je kupi skoro i kaze da je dobar. Ja bih ti preporucui svakako neki Samsung ili HITACHI.
Jos nesto naso sam jedan lik prodaje Western Digital WDG1C5000N My Book Premium za 5.500 kaze da je star 6 meseci ali nema garanciju dal se to isplati uzeti i kolko je to sigurno??
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.