AMD Athlon 64 X2 7750+ _______________________ 60 e Biostar 780G (ili J&W 780G) _____________________ 60 e 2x1MB Kingston DDR2 800 MHz __________________ 20 e ATI HD 4830 512MB ___________________________ 95 e WD Caviar Blue 320 GB sata2 ____________________ 45 e DVD RW Pioneer ili Samsung _____________________ 20 e Cooler Master 460W ___________________________ 50 e Monitor 19` Samsung 943N 4:3 __________________ 120 e
Jos kuciste, mis, tastarura i zvucnici po licnom izboru. Bolje za te pare - ne moze.
Ako probije budzet, monitor slican, samo siroki (wide) ekran ima za oko 100 jevreja.
У политици, лако је водити рачуна о интересу богатих.
potpuno skladno sklopljena konfiguracija!!! Bolje od ovoga stvarno ne moze,a SVE igre ce da rade na high na 19`` monitoru!!!
PS-ima wide i za 90e
KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!!
:: AMD Athlon 64 X2 7750+ _______________________ 60 :: Biostar 780G (ili J&W 780G) _____________________ 60 :: 2x1MB Kingston DDR2 800 MHz __________________ 20 :: ATI HD 4830 512MB ___________________________ 95 :: WD Caviar Blue 320 GB sata2 ____________________ 45 :: DVD RW Pioneer ili Samsung _____________________ 20 :: Cooler Master 460W ___________________________ 50 :: Monitor 19` Samsung 943N 4:3 __________________ 120 :: :: Jos kuciste, mis, tastarura i zvucnici po licnom izboru. Bolje za te pare - ne moze :: :: Ako probije budzet, monitor slican, samo siroki (wide) ekran ima za oko 100 jevreja :: :: :: У политици, лако је водити рачуна о интересу богатих. :: ::
Ako nije hitno sacekati 4770 ima performanse kao 4850, a kostace oko 100 evra.
Pozdrav!
:: AMD Athlon 64 X2 7750+ _______________________ 60 :: Biostar 780G (ili J&W 780G) _____________________ 60 :: 2x1MB Kingston DDR2 800 MHz __________________ 20 :: ATI HD 4830 512MB ___________________________ 95 :: WD Caviar Blue 320 GB sata2 ____________________ 45 :: DVD RW Pioneer ili Samsung _____________________ 20 :: Cooler Master 460W ___________________________ 50 :: Monitor 19` Samsung 943N 4:3 __________________ 120 :: :: Jos kuciste, mis, tastarura i zvucnici po licnom izboru. Bolje za te pare - ne moze :: :: Ako probije budzet, monitor slican, samo siroki (wide) ekran ima za oko 100 jevreja :: :: :: У политици, лако је водити рачуна о интересу богатих. :: ::
Ekipo to je extra! Javljam da li je curica zadovoljna,ako ne,nadrljaste Ako moze i firmica koja to ima na lageru i da posalje,jer smo iz Sombora,a ovde su cenee brrrrrrrr...
Nije da vam ne verujem,ali voleo bih da i Plamen nesto predlozi,jer covek uvek sklopi nesto O.K.Naravno ako kuci nije izazvao neku nuklearnu katastrofu pa je zauzet
Ja bi ti predlozio Atom Computers,fer i korektan odnos sa njima imam vec duze vreme,sa cenama su jedni od jeftinijih,HOCE da posalju komp bilo gde,uz veoma kratak period isporuke,garancija se resava `iz odma` bez cekanja,nerviranja i sl. sve u svemu,vredi saradjivati sa njima, Svaka preporuka za Atom!!!
KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!!
:: Ekipo to je extra :: Javljam da li je curica zadovoljna,ako ne,nadrljaste :: Ako moze i firmica koja to ima na lageru i da posalje,jer smo iz Sombora,a ovde su cenee brrrrrrrr.. :: :: Nije da vam ne verujem,ali voleo bih da i Plamen nesto predlozi,jer covek uvek sklopi nesto O.K.Naravno ako kuci nije izazvao neku nuklearnu katastrofu pa je zauzet :: :: lizza@ecpwireless.ne :: :: Hvala Vi ::
Jako lepa masinica , za te pare skroz korektna a ima da se naigra :))
Sto se tice Atom-a pridruzujem se pohvalama . Kupujem kod njih em su mi pored gajbe em su povoljni . Imao sam jedino problem sa grafickom , sveza neotpakovana al nece kuler da radi , samo sam dosao objasnio sta je problem i hop evo ti druga :)))
Sve te predlozene konfiguracije su odlicne, ali ja bih radije stavio nekakvu slabiju graficku a uzeo kvalitetniji i veci LCD monitor, ipak je to kompjuter za djevojcicu kojoj 99% nije potrebna ATI HD4830 graficka...
Izmjedju ove dvije Plamenove konfe, uzeo bih AMD jer se lako moze otkljucati 4-to jezgro a takodje bi trebalo i da je tu negdje ili cak jaci od E7300, vjerujem da curica nece overclock-ovati tako da joj nije bitno da li je Intel ili AMD, ali ce 4 jezgra sigurno bolje raditi od dva...
Ja posedujem 1. konfiguraciju, i ona ce terati sve novije igrice u punom sjaju, ako mu se cena ne uklapa u budzet, umesto ATI 4830, stavi slabiju graficku, npr GAINWARD HD3850-512-HD - 6906.06, ispod nje nikako ne bi trebao da ide. E sad, ako ipak moze da se ispruzi tih 3000din onda svakako nek ide na ATi 4830 ( u proseku je jaca za oko 20-30% u odnosu na 3850). Sto se tice monitor, preporucio bih ti svakako da uzmesh 4:3. Ako je razdaljina izmeju mesta na kome ce se monitor nalaziti i mesta gde ce sedeti, mala, svakako uzmi LG L1734S-BN 17`, a ako je ta razdaljina veca (1m pa na vise) uzimaj 19` 4:3. Ako se udluci da uzima AMD Phenom II, pogledaj po forumu bile su teme oko odkljucavanja 4 jezgra...
Gigabyte P31- ES3G Core2Duo E7400 2,8Ghz Gigabyte 9600GT 256/128 4GB DDR2 800 MHz DVD-RW SATA 500GB 7200 S-ATA2 8mb CONEXANT 56K MODEM ATX400W 4X5.25 TASTATURA OPTICAL MOUSE PS/2 CENA 400 e Poseti sajt https://www.laptopcentar.co.rs ili se javi na : 011/3445210 i pitaj za Expert konfiguraciju.. A sto se tice ekrana imaju Acer 23` za samo 135 eura... Sve to mogu poslati brzom postom i stiglo bi ti za jedan dan... Postarina ti ne bi ispala vise od 500 dinara... Puno pozdrava i sa srecom kupovina..
Sta ti preporucujesh coveku... Gde se stavlja takva masina na kinesko napajanje, josh od 400W??? E moj ti... A i ta ploca je sranje,ima stari P31 chip, ne kosta vise od 50e. Ova konfiguracija sto ti je dejan2008 preporucio odpada. Ja sam ti reko, bolje neka dota oko 3000din i nek uzme bilo koju od moje 2 navedene konfiguracije...
Prvo ne balavite svasta kad ne znate. Ove 2 masine sto sam ja nabrojao su bolje a isto kostaju. Imaju bolji procesor 20-30% i jace napajanje 550W.... ITD... znaci samo moje 2 navedene masine dolaze u obzir.
Covece preporucujesh coveku nesto sto je losije, a za iste pare moze da uzme bolju masinu.aaaaaaaa... smesan si za medalju... cekaj moze da uzme Phenom II 710 ili INTEL E7300 a ti mu preporucujesh X2 7750+... i slabije napajanje...
Mozda bi mogao da uzme i Q9650 i monitor od 15 ili 13 inca, jer je to ipak malo dete, pa sta ona zna. I obavezno da klokuje procesor. Ako ne zna tata mozda moze i ona sama. A u krajnjem slucaju tu si ti da pomognes.
@Plamen tvoje jesu mozda jace ali je tebi 17` monitor a njemu 22`, a mozda je bolje ubaciti neku nVidia graficku jer mogu ATI karte malo da buguju u novijim igrama.
Reko sam da uzme 4:3 monitor, a moze i 19`. Gde to dete da bulji u 22`, si ti normalan. Ja kod kuce imam 19` 4:3 i gledam sa 1m razdaljine i dok igram igrice ne mogu da pratim celu sliku... Mozes ti da pricas sta hoces, ali 17` je sasvim dovoljno.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.