Imam problem zbog koga cu da pludim!!! Burazer moju kupio nov PC (ne znam tacno koje su komponete ali znam da je pukoa vise od soma eura). PC je rado extra! I jednog dana klikne moj burazer dugme za paljenje i upali se komp krene ono na pocetku kad treba da napise cpu,memoriju... i samo se pojavi IME PROCESORA I SVE STANE!!! Nece da udje u BIOS. Da li neko zna u cemu je problem, ja mislim da je RAM ali nisma siguran.
proveri radi li ventilator na procesoru, probaj da resetujes bios, probaj da otkacis kablove sa harda i probaj da izvadis memoriju i ponovo je vrati, sve ovo ako znas a ako ne pozovi nekog ko zna
Izvadis sve dodatne kartice, otkacis sve dikove i optiku, ostavis samo memoriju i procesor na ploci, pa ako normalno radi, onda polako vracas jedno po jedno
:: proveri radi li ventilator na procesoru, probaj da resetujes bios, probaj da otkacis kablove sa harda i probaj da izvadis memoriju i ponovo je vrati, sve ovo ako znas a ako ne pozovi nekog ko zn :: :: ::
Ventilator radi, kako re resetuje bios,sve sam otkacio osim memorije to cu da probam!!
:: Izvadis sve dodatne kartice, otkacis sve dikove i optiku, ostavis samo memoriju i procesor na ploci, pa ako normalno radi, onda polako vracas jedno po jedn ::
Ovo nekome nije bilo ni na kraj pameti!!! Problem je u monitoru!!! Donesem ja moj PC tamo i prikacim i isti problem!!! Onda povezem onaj drugi pc (koji kao ne radi) na Tv i gle cuda radi!!! Sad se ja pitam kako monitor od skoro 400E moze da crkne posle mesec dana koriscnja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647009. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.