Dosta slicnih tema ali pitanje je sledece: Valja li ovo cudo za igranje
Intel E5200 2,5Ghz 2GB RAM HD 250GB HD 4500 DX10 HDMI izlaz DVD rezac Zvucna HD 7.1 ATX Middle tower 450W 23500 din Tako pise u flajeru WIN WIN Computersa Pomozite
Ako si blizu sad u subotu je velika rasprodaja u ALTI-ju (Win Win Shop), rasprodaja je u Cacku u Partizanovom magacinu, a na tu konfu samo jaca grafa moze i HD 3850 i malo kvalitetnije napajanje.
Cena:27 000din Ova masina gura sve najnovije igrice na HIGH. Napajanje je solidno, mnogo bolje nego kinesko. Graficka je mnogo bolja od te integrisane. Razlika u ceni je mala, a dobije se mnogo bolja masina za igrice.
Mislim da je INTEL malo bolji sto se tice igrica. Pogledaj sledece:
Cena:27500din. Iz licnog iskustva bih ti preporucio INTEL. Sto se tice maticne, ja imam bash ovakvu i prezadovoljan sam. Ova masina nema sta ne moze da pogura. Ako ne nadjes ovu 9600GSO moze i ATI 3850.
prodavac obicno dozvoljava zamenu nekih komponenata (uz doplatu od strane kupca ako uzima skuplju komponentu). Zameni postojecu graficku k za neku bolju (4850 ili GeForce 9800) ako mislis da se ZAISTA IGRAS. Ako ti je zelja da se MALO igras, i to onih manje zahtevnih, starijih igara, onda ne moras nista da menjas. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Problem je u tome sto kada se MALO zaigras, shvatis da MNOGO volis da se igras pa ti onda bude zao sto si stedeo.
samo u tim midi varijantama obrati paznju na plocu da se ne desi integrisano ovo ili ono ...ili jedan slot za memoriju ...pozzz Terminator
:: Dosta slicnih tema ali pitanje je sledece: :: Valja li ovo cudo za igranj :: :: Intel E5200 2,5Gh :: 2GB RA :: HD 250G :: HD 4500 DX10 HDMI izla :: DVD reza :: Zvucna HD 7. :: ATX Middle tower 450 :: 23500 di :: Tako pise u flajeru WIN WIN Computers :: Pomozite
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.